2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043866 بازدید | 684348 پست
اگه میتونی از الان بگیر بزار کنار منم تا اخرش انوکسا دارم امیدوارم برسه بهمون 

یعنی چقدر؟

من هنوز انتقال ندادم

فعلا روزی ی دونه آنوکسا می زنم

قرص ایورمکتین الآن هم خیلی کمِ و گرون

خدا خودش کمک کنه

دوست عزیز؛من دوازده ساله ک دعا می کنم ک خدا بهم ی بچه بده؛تا حالا قابل ندونسته؛شاید دلِ تو ب خدا نزدیکتر باشه میشه تو برام دعا کنی از این غم بیرون بیام و دلم شاد بشه؛اگه دعا کردی لایکم کن هم دعات کنم هم صلوات واست بفرستم.خدا خیر دو دنیا رو نصیبت کنه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان،خدا بخواد یه هفته دیگه انتقال دارم،میخواستم ببینم تغذیه خاصی داشته باشم یا نه?در کل چیکا ...

من فک میکنم میگن لوبیا سبز و اناناس و سیاه دانه و عسل خوبه.

باز ببینیم بقیه چی میگن

😉

سلام دوستان،خدا بخواد یه هفته دیگه انتقال دارم،میخواستم ببینم تغذیه خاصی داشته باشم یا نه?در کل چیکا ...

عزیزم تقریبا همزمانیم

دکتر ب من گفت فقط جنبه ی روانی داره

ولی شب قبل از انتقال میگن پاچه گوسفند خوبه

دوست عزیز؛من دوازده ساله ک دعا می کنم ک خدا بهم ی بچه بده؛تا حالا قابل ندونسته؛شاید دلِ تو ب خدا نزدیکتر باشه میشه تو برام دعا کنی از این غم بیرون بیام و دلم شاد بشه؛اگه دعا کردی لایکم کن هم دعات کنم هم صلوات واست بفرستم.خدا خیر دو دنیا رو نصیبت کنه
به نظرم فرقی نداره و یا حداقل خود آزمایشگاه با انتخاب اسپرم توی جنسیت دخیله. چون اسپرم رو میگیرند و ...

فک نمیکنم اینطوری باشه عزیزم .اسپرم هر دو کروموزم x و y رو داره و تخمک فقط x داره .حالا اگه کروموزم y اسپرم با کروموزوم تخمک لقاح پیدا کنه حنسیت پسر میشه و در عیر این صورت دختر میشه .واسه همین فقط بعد از لقاح  میتونن جنسیت رو تشخیص بدن.

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
سلام ببخشید مامان سوفی دکتر اورولوژی به ما گفته به خاطر اینکه میخوایم تعیین جنسیت کنیم باید میکروکنی ...

مگه برایه تعیین جنسیتم میکرو میکنن.؟یعنی اسپرم پسرو میتونن جدا کنن وبعد تزریق کنن ؟

اخه چرا مسولین کجا هستن دارو چرا باید گیر نیاد ا

داروهای ساده داره نایاب میشه

اون وقت صحبت از قدرت اول منطقه بودن می کنیم

سلام عزیزم ببخشیدا میگم میشه تفاوت میکرو و ای وی اف یهم بگی دکتر اورولوژی بهمون پیشنهاد میکرو داده

ببین میکرو تخمکو اسپرمو کنار هم میزارن ولی میکرو با سوزن اسپرمو به تخمک تزریق میکنن ولی نشنیده بودم من میشه بپرسی ببینی اسپرمو همون وقت تزریق پسرشو جدا میکنن یا تزریق میکنن بعد تعیین جنسیت میکنن؟

یعنی فقط میکرو ۱۵ ملیون یا با پانچر وانتقال و دارو  با اولین انتقال مثبت شدین؟مشکل خودتون بود ...

با همه چي ١٥ تومن عزيزم. من همسرم مشكل داشت مرفو ١ درصد بله خداروشكر انتقال اولم بود. عزيزم تعداد و حركت و شكل اسپرم مهمه 

خداياشكرت....❤️ 
الان نمیدونم عزیزم .دو هفته پیش همسرم خیلی گشت یا پیدا نمیشد یا داروخونه فقط دو سه تا میداد .مثلا من ...

سلام عزیز دلم..شما از کی انوکسا رو شروع کردبن؟؟

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
ااای جاانم. درد داشتم ولی نه اونقدری ک تصورشو داشتم. همش میگفتم الان شدید میشه و... ک ی دفعه دکتر گف ...

خب عزیزم پس حتما از دکترت بپرس مشکلت فقط ترسه ببین برات قرصی تجویز میکنه یا نه

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
میکرو که میگفتن این بووووووووود؟ بابا خیلی راحت بودددددد چرا زودتر وارد سیکلش نشدددددم

دیدی بهت میگفتم

واقعا سر و تهش ۳ ماهه اگه وسط راه مشکلی پیش نیاد

مطمئنم مطمئنم با اولین انتقالتم مامان میشی عزیزم❤❤

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد

سلام ،،بچها میگم من ترشح داشتم یه کم بعد رنگش قهوه ای بود البته باعرض معذرت،،،یعنی باز دارم خونریزی میکنم🥺🥺دوسه روز بود دلم درد میکرد ولی امروز ازدرد خبری نبود تا این ترشح که تقریبا قهوایه

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
2810