2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043871 بازدید | 684348 پست

بچه ها من بايد تا اخرش انوكسا بزنم الان براي يك ماهمو دارم بنظرتون بخرم بذارم؟ داروخانه ٣٠ تا دونشو گفت ازادش حدود ٩٠٠ تومن ميشه با بيمه ٢٠٠ و خورده اي شد☹️☹️

خداياشكرت....❤️ 
مگه برایه تعیین جنسیتم میکرو میکنن.؟یعنی اسپرم پسرو میتونن جدا کنن وبعد تزریق کنن ؟

نمیدونم والا دکتر اورولوژی گفت به همسرم سالمی مشکلی نداری نرمال اسپرمت بعد نوشته تو یرگه یه خاطر پی جی دی کاندادای icsi است اخرشم نوشته اقدام خاصی نیاز نیست 

از نظر دارو اینا گفته 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیدونم والا دکتر اورولوژی گفت به همسرم سالمی مشکلی نداری نرمال اسپرمت بعد نوشته تو یرگه یه خاطر پی ...

کجا میری والله اگه همون اول اسپرم ایگرگو تزریق کنن که خیلی خوبه من نمیدونم چرا برایه ما این کارو نکردن ای وی اف کردن فقط بعد از تشکیل شدن جنین تتعیین جنسیت کردن 

سلام عزیز دلم..شما از کی انوکسا رو شروع کردبن؟؟

عزیزم من بعد از انتقالم داشتم .فقط از هفته ۲۴ تا هفته ۲۸ که خونریزی کرده بودم دکتر برام قطع کرده بود به جاش آسپرین میخوردم .که دوباره دکتر شروع کرده برام 

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
نمیدونم والا دکتر اورولوژی گفت به همسرم سالمی مشکلی نداری نرمال اسپرمت بعد نوشته تو یرگه یه خاطر پی ...

عزيزم فقط يچيز خواهرانه بهت ميگم حتما حتما همسرت تو مراكز ناباروري ازمايش بده ما ٥ سال بهمون ميگفتن هييييچ مشكلي نيست و طبيعي ميشيد هي گذشت و گذشت بطور معجزه وار اتفاقي افتاد كه رفتيم مركز ناباروري ازمايش داد و ديديم بله با اين اوضاع داغون ما ٥ سال عمرمون رفت واريكوسل گريد ٣ و مرفو داغون. بعدشم عملو ٢ سال ديگه انتظارو اخرشم ميكرو. اينو نميگم كه خدايي نكرده بگم زبونم لال همسرت مشكلي داره از اين لحاظ ميگم كه حواست باشه فداتشم.حالا كه ميخواي ميكرو كني ديگه خيالتم راحتت تره حداقل.

خداياشكرت....❤️ 
بچه ها من بايد تا اخرش انوكسا بزنم الان براي يك ماهمو دارم بنظرتون بخرم بذارم؟ داروخانه ٣٠ تا دونشو ...

آنوکسا ۴۰۰۰ تزریق می کنید یا ۶۰۰۰؟

روزی یکبار توی شکم؟

از قبل از انتقال؟

دوست عزیز؛من دوازده ساله ک دعا می کنم ک خدا بهم ی بچه بده؛تا حالا قابل ندونسته؛شاید دلِ تو ب خدا نزدیکتر باشه میشه تو برام دعا کنی از این غم بیرون بیام و دلم شاد بشه؛اگه دعا کردی لایکم کن هم دعات کنم هم صلوات واست بفرستم.خدا خیر دو دنیا رو نصیبت کنه
عزيزم فقط يچيز خواهرانه بهت ميگم حتما حتما همسرت تو مراكز ناباروري ازمايش بده ما ٥ سال بهمون ميگفتن ...

چیکا به‌نظرت اگه دکتر تشخیص بده واریکوسل داره ، عمل کنه خوب میشه ؟ خیلیا میگن عمل بی فایدس 

خدای من خدای معجزه هاست . 
بچه ها من بايد تا اخرش انوكسا بزنم الان براي يك ماهمو دارم بنظرتون بخرم بذارم؟ داروخانه ٣٠ تا دونشو ...

عزیزم سهمیه بندیه از روی دفترچه بخوای بخری .ماهی ۳۰ تا میدن روی دفترچه. مگر اینکه بخوای آزاد بخری .

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
آنوکسا ۴۰۰۰ تزریق می کنید یا ۶۰۰۰؟ روزی یکبار توی شکم؟ از قبل از انتقال؟

٤٠٠٠ عزيزم بله دور ناف. از روز انتقال داشتم تا ٦ هفته كه بعدش خونريزي كردم دكتر قطع كرد دوباره ٢٠ هفته شروع كرد برام

خداياشكرت....❤️ 
ببین میکرو تخمکو اسپرمو کنار هم میزارن ولی میکرو با سوزن اسپرمو به تخمک تزریق میکنن ولی نشنیده بودم ...

اره حتما میپرسم ولی فکرنکنم چون دکتر به من گفت جنسیت جنین تا چند سلولی نشه تشکیل نشه غیرممکنه تشخیص داده بشه حتما باید جنین تشکیل بشه 

عزیزم سهمیه بندیه از روی دفترچه بخوای بخری .ماهی ۳۰ تا میدن روی دفترچه. مگر اینکه بخوای آزاد بخری .

خب پس خداروشكر. والله اين ديگه چه استرسيه كه مردم بايد تحمل كنن😐خيلي نامرديه بخدا

خداياشكرت....❤️ 
٤٠٠٠ عزيزم بله دور ناف. از روز انتقال داشتم تا ٦ هفته كه بعدش خونريزي كردم دكتر قطع كرد دوباره ٢٠ هف ...

دکتر ب من از روز سوم قایدگی داده

مرسی ک جواب دادین،ان شاالله ب سلامتی و شادی نی نی رو بدنیا بیاری

دوست عزیز؛من دوازده ساله ک دعا می کنم ک خدا بهم ی بچه بده؛تا حالا قابل ندونسته؛شاید دلِ تو ب خدا نزدیکتر باشه میشه تو برام دعا کنی از این غم بیرون بیام و دلم شاد بشه؛اگه دعا کردی لایکم کن هم دعات کنم هم صلوات واست بفرستم.خدا خیر دو دنیا رو نصیبت کنه
خب پس خداروشكر. والله اين ديگه چه استرسيه كه مردم بايد تحمل كنن😐خيلي نامرديه بخدا

ببخشید بازم ی سوال

جنیناتون چند روزه بودن برا انتقال؟

چند تا انتقال دادین؟ 

2810