2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043856 بازدید | 684348 پست
چند روزه بودن جنین رو از کجا بفهمیم

توی مرکز بپرسی میگن بهتون عزیزم

دوست عزیز؛من دوازده ساله ک دعا می کنم ک خدا بهم ی بچه بده؛تا حالا قابل ندونسته؛شاید دلِ تو ب خدا نزدیکتر باشه میشه تو برام دعا کنی از این غم بیرون بیام و دلم شاد بشه؛اگه دعا کردی لایکم کن هم دعات کنم هم صلوات واست بفرستم.خدا خیر دو دنیا رو نصیبت کنه
بعد از انتقال چطور?آخه من دو انتقال قبلی استراحت مطلق داشتم اما فایده نداشت ظاهرا

والا نمی دونم بعضیا میگن روزی ی تیکه میوه ی آناناس

بعضیا میگن نه زیادی ویتامین آ داره

بعضیا میگن ناهار اول بعد از انتقال ماکارونی باشه

هر کسی ی چیزی میگه دیگه

دوست عزیز؛من دوازده ساله ک دعا می کنم ک خدا بهم ی بچه بده؛تا حالا قابل ندونسته؛شاید دلِ تو ب خدا نزدیکتر باشه میشه تو برام دعا کنی از این غم بیرون بیام و دلم شاد بشه؛اگه دعا کردی لایکم کن هم دعات کنم هم صلوات واست بفرستم.خدا خیر دو دنیا رو نصیبت کنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

والا نمی دونم بعضیا میگن روزی ی تیکه میوه ی آناناس بعضیا میگن نه زیادی ویتامین آ داره بعضیا میگن ن ...

خانوما من سال ۹۸ ای یو ای مثبت داشتم.ولی یادمه روز انتقال گشنه شدم.قبل انتقال ابمیوه و کیک خریدم و خوردم.هفته اول هم اب هویچ داشتم و میخوردم.یعنی میچسبید بهماااا.

ولی یادمه روز بعدش رفتم سرکار.

یک روز در میون هم تا ساعت ۵ میموندم.یعنی یه روز ۲ میموندم.یه روزساعت  ۵ .کارهای روزمره میکردم.

ذهنمو اصلا بهش ندادم.چون میگفتم نمیشه

😉

بله عزيزم

برای مشکل ایمنیتون چ داروهایی استفاده می کنید؟؟

دختر یا پسر؟ آخر ندونستم  توی میکرو تعداد جنین های دختر بیشتره یا پسر خودم فکر میکنم دختر م ...

عزيزم 😘منم از بچگي دوست داشتم مادر يك دختر بچه باشم

توي خيلي از مقالات خوندم اي وي اف شانس دخترزايي رو بيشتر ميكنه چون كروموزوم y خيلي تو محيط ازمايشگاه نميتونه زنده بمونه

سلام دوستان،خدا بخواد یه هفته دیگه انتقال دارم،میخواستم ببینم تغذیه خاصی داشته باشم یا نه?در کل چیکا ...

سلام عزيزم منم يك ماه ديگه انتقال دارم اينطور كه شنيدم ميگن ارامش ذهني از همه چي مهمتره ولي واسه تغذيه چيزاي مقوي مثل قلم پاچه گوسفند و عسل و سياهدانه خيلي موثره يكي از مامانا تو يك تاپيكي هم ميگفت كيسه ابگرم ميذاشتم و روغن سياهدانه ماساژ ميدادم . واسه مثبت شدن كيفيت رحم هم شرطه.ولي من ميدونم كه با فكر مثبت ان شالله ماماني و به زودي مياي خبر مامان شدنت رو ميگي

مگه یه لوله کوچیک (هیستروسکوپ) رو نمیفرستند داخل و باهاش عکس نمیگیرند؟ خوب سونو نمیکنند که! عکس سه ب ...

اینایی که شما میگی هیستروسکوپی میشه

هیستروسونوگرافی فرق داره یه روش سونوگرافیه

من چون عکس رنگی نداشتم دکتر گفت برای چکاپ هیستروسونوگرافی برو

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

@مامانو_سوفی    

@زینبی_بابا    

@berenjak    

@شوره    

بچه ها دکترم بهم مدروکسی داد گفت اگه پریود نشدی ۵ شب 

شبی دوتا بخور

من دو روز قبل موعدم لک دیدم و قطع شد

با توجه به اینکه مشکلم آندومتر نازک و رشد نکردنش هست

دلم راضی نمیشه با مدروکسی پریود بشم و برم تو سیکل انتقال

دوس دارم طبیعی پریود شم

شمام با من هم نظرین؟

بچه ها نتونستم بقه رو تگ کنم هر کی میدونه کمکم کنه

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
حتی اسم نون سوخاری هم میاری حالت تهوع میگیرم کلا با همه چی حالم بده

وای عزیزم قشنگ درکت میکنم من از سوخاری بیسکوبیت سیرابی قرص و دارو هرچی بگی امتحان کردم تهوع شدید هیلی بده و هیچ راهی نداره تا این ۳ ماه بگذره

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
2810