2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043793 بازدید | 684340 پست
انشاالله که ماه بعد با خبر مامان شدنت بیای

قربونت برم عزیزم.   ان شاالله برا هممون

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام گلم خوبین.همسرتون جواب اسکنشون چی شد؟منم سرفه خشک دارم قفسه سینم درد خفیف داره.

سلام عزیزم منفی شد شکر خدا. ان شاالله برا شمام همین طوره. البته دکتر گف اگه خوب نشدی و علایمت بیشتر شد دوباره بیا

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی مبارکت باشه عزیزم💙 انشالله بسلامتی و خوشی بارتو بعداز 9ماه زمین بزاری و لذتش رو ببری. خیلی مح ...

اای جااانم. از الان بی صبرانه منتظر فردام. ان شاالله خوش خبر میای عزیزم

حالت رو درک می کنم الهی قلبش تا صد سال دیگه مرتب بزنه

ممنونم خواهر خوبم💙 الهی خدا از دهنت بشنوه...

خودم مثل خودت سالهاست منتظرم. انشالله که به زودی زود دامن خودت بعد این همه سال انتظار سبز بشه عزیزدلم

یا رب نظرِ تو برنگردد؛ برگشتنِ روزگار، سهل است...
خب خداروووشکر 😍😍😍 پس به سلامتی انتقال بدی ، حتما مثبت میشی و حتما منو تگ کن بهت تبریک بگم ، چون خ ...

الهی قربونت برم. ینی میبینم اون روزو ان شاالله؟ چشم اگه روزیم بود حتما 

عزیزم انشاالله فردا بری سونو و قلب کوچولوشو ببینی و خوشحالترین مامان دنیا بشی

الهی آمین. فدات بشم عزیزم که در حقم دعا کردی.

خدا خودتو فرشته هاتو حفظ کنه و بارداری بی دغدغه و بی استرسی رو بگذرونی انشالله..

یا رب نظرِ تو برنگردد؛ برگشتنِ روزگار، سهل است...

خانما ی سوال من ۴روز انتقال دادم زیر دلم و ببخشید واژن تیر میکشه طبییعیه یا دارم خدایی نکرده پریوذ میشم

خدایا شکرت ک بعد پنج سال سخت بالاخره حاجتمو دادیو ی فندق اومد تو زندگیم🌺💗
2810