2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043763 بازدید | 684336 پست
عزیزم شماهم میخواین تعیین جنسیت کنید ؟؟ من هم توی فکر ش بودمبه امید خدا ولی اون کاربر به اسم مرسانا ...

اسم کاربریش لاتین بود یا فارسی نوشته بود مرسانا 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من الان باردارم مرسانا کیه من نمیشناسم تو این تاپیک بود کجا پی جی دی کرده بود فقط چهار ماه پیش یه نف ...

اره همون خانمی که تو همدان انجام داده بودن خداروشکر پس همون شد 

خدارو شکر شماهم نتیجه گرفتید خیللللی خوشحال شدم عزیزم خیلی مبارکت باشه 

اگه ایراد نداره میتونم بپرسم بارچندمتون بود و قبلش چ کارایی انجام دادید؟؟

اره همون خانمی که تو همدان انجام داده بودن خداروشکر پس همون شد  خدارو شکر شماهم نتیجه گرفتید خ ...

ممنون عزیزم من دو بار پانکچر شدم سری اول دو تا جنین دختر داشتم وجنین پسر نداشتم سری دوم دوتا جنین دختر دوتا پسر که بهم گفتن یکی از جنین های پسر اختلال ژنتیکی داشت وحذفش کردن ویکی که سالم بود رو انتقال دادن و خدارو شکر مثبت شد البته سونو قلب نرفتم هنوز 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
ممنون عزیزم من دو بار پانکچر شدم سری اول دو تا جنین دختر داشتم وجنین پسر نداشتم سری دوم دوتا جنین دخ ...

انشالله بارداری خوبی داشته باشی گل پسرتو صحیح و سالم بغل بگیری

عزیزم قبل از انتقال کارخاصی انجام دادی؟؟تغذیه و هیسترو و اینا

عزیزززم. ان شاالله خیلی زود هم روحی هم جسمی آماده  میشی برا اتفاقای خیر و خوب. منم اخر این ماه ...

انشالله که برای سال دیگه مامان شدی عزیزم 😍😍😍

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
سلام مامانا خوبید راستی کسایی که برای تعیین جنسیت میرن قبلش به همسراتون فرتیل اید هم بدید عالیه

ببخشیددیگه سرکارنمیرید؟تاپیک هاتون راخوندم به جای شمادودل شدم

اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم.
اون دوستمونم که گفت رازیانه خورده الان شما هر چی بخوری روی نتیجه تاثیری نداره مهم اسپرم همسرته که جن ...

من گفتم رازیانه خوردم قبل تخمک کشی.شوهرم که همون غذاهای همیشگی رامیخوردولی بازم چشمم اب نمیخوره.

اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم.
جان دلم عزيزم خوبي؟ من رفتم دكتر گفت غلظت خون شديد داري انوكسامو شروع كرد گفت پروتئين trace شده بخاط ...

چيكا جان يادمه ميگفتي روزي دو تا پريناتال ميخوري ، قرص پريناتال حاوي مقدار زيادي فروسولفات يا آهن هستش كه باعث افزايش هموگلوبين خون و غلظت خون ميشه اين خودش ميتونه عامل باشه براي اينكه غلظت خون ديده شده تو ازمايشتون ، مكمل حاوي فروسولفات نبايد مصرف كنيد و كلا" مصرف انوكسا براي ماها كه ivfي هستيم ضرري نداره چون حداقلش اينه غلظت خون هم نداشته باشيم از خونرساني به جنين مطمئن ميشيم فقط هپارين و خانواده اش ميتونه منجر به پوكي استخوان بشه كه براي همين بهتره باهاش كلسيم مصرف بشه

2810