2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043856 بازدید | 684348 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تهران

قبلا بهم ادرس داده بودن که به خاطر راه دور نرفتم دکتر ملک منصور مطیعی بود بزن گوگل میاره ادرس شو 

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
خب بگو ببینم بعدش خوب شد ؟؟؟ شوهرمنن مورفولوژی صفر ، تعداد ۲۵ میلیون حرکت داغون 

نه فقط تعدادش ۳۷ میلیون یه سری هم ۴۲ میلیون ولی مورفولوژی اولش ۴ درصد شد دوباره برگشت رو یک درصد از اولش دکتر جنتی گفت فایده نداره عمل ولی خوب ما می خواستیم شانسمون رو امتحان کنیم تازه با روش میکروسرجری عمل کرد که بهترین وجدید ترین روشه ولی بعد از یک سال همون جوری مثل قبل شد 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
نه فقط تعدادش ۳۷ میلیون یه سری هم ۴۲ میلیون ولی مورفولوژی اولش ۴ درصد شد دوباره برگشت رو یک درصد از ...

خب من میخوام تعیین جنسیت کنم با اون وضعی که بالا گفتم عمل نکنه یا بکنه ؟

خدای من خدای معجزه هاست . 
سلام عزیزم ، شما خوبی ؟ هیچی فعلا با کار کردن سرخودمو گرم کردم . 🤭🤭 به خاطر سقط یکم اذیت شدم ، فع ...

عزیزززم. ان شاالله خیلی زود هم روحی هم جسمی آماده  میشی برا اتفاقای خیر و خوب. منم اخر این ماه میرم ببینم چی میگه دکتر شروع می کنن یا نه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
نه فقط تعدادش ۳۷ میلیون یه سری هم ۴۲ میلیون ولی مورفولوژی اولش ۴ درصد شد دوباره برگشت رو یک درصد از ...

راستی یه سوال . چقدر شد هزینتون برای پانکچر و انتقال و همه چی ؟

خب من میخوام تعیین جنسیت کنم با اون وضعی که بالا گفتم عمل نکنه یا بکنه ؟

به نظرم با دکتر مردان مشورت کن ببین چی میگه تو تعیین جنسیت سرعت کلاس a از همه مهم تره ولی واریکوسل ندیدم با عمل خوب بشه باز نمیدونم چون برا ما که عمل جواب نداد 

به نظرم با دکتر مردان مشورت کن ببین چی میگه تو تعیین جنسیت سرعت کلاس a از همه مهم تره ولی واریکوسل ن ...

همسرت اخرین بار حرکتش چند شد ؟ چه داروهایی خورد ؟ عزیزم اگه خسته نیستی جواب بده نکنه مزاحم نباشم

راستی یه سوال . چقدر شد هزینتون برای پانکچر و انتقال و همه چی ؟

من دقیق حساب نکردم برای من نزدیک ۲۳ میلیون شد البته من پارسال کل کارام رو انجام داده بودم وجنینم فریز بود ولی امسال قیمت ها خیلی بالاتر رفته پروانه تازه انجام داده بیشتر در جریانه 

2810