2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043861 بازدید | 684348 پست
من خودم بعد کلی تحقیق دکتر انصاری پور رو انتخاب کردم که واقعا دکتر مهربون وخوش اخلاق و با سوادی هستن ...

عزیزم شماهم میخواین تعیین جنسیت کنید ؟؟

من هم توی فکر ش بودمبه امید خدا ولی اون کاربر به اسم مرسانا رو که دیدم جنسیت اشتباه شده یه مقدار مردد شدم شما خبرندارید ازشون که آیا درست بوده یا نه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم میشه توضیح بدی چقدر طول گشید تخمک اهدایی بگیری؟والان بارداری؟و حست چیه در مورد جنینات؟منم میخو ...

عزیزم من یکسال طول کشید تا اهدا کننده پیدا کردم و تخمک کشی شد

۴ تا تخمک داد

۴ تا جنین شد

دوتاشو دوماه پیش انتقال دادم و منفی شدم

دوتا دیگه دارم که انشالله ماه اینده انتقال میدم

خب سخته کنار اومدن با این موضوع ولی  باید کنار اومد چون بچه دار نشدن ترسش بیشتر از اینه قطعا 

حتما سعی کن از کسی تخمک بگیری که بار اولشه و دخیره بالایی داره که تخمک بیشتری بهت بده

دونور من دفعه سومش بود و کم تخمک داد به من

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩
تخمک اهدایی رومشکلی نداشتم ولی دوتاش باهم خیلی سخته شماالان نتیجه گرفتین 

انشالله نتیجه بگیری عزیزم.نه من انتقال دادم نشد متاسفانه

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩
عزیزم شماهم میخواین تعیین جنسیت کنید ؟؟ من هم توی فکر ش بودمبه امید خدا ولی اون کاربر به اسم مرسانا ...

من الان باردارم مرسانا کیه من نمیشناسم تو این تاپیک بود کجا پی جی دی کرده بود فقط چهار ماه پیش یه نفر اومد گفت پی جی دی کردم سونو شدم یه جا گفتن دختره دکتر خودش سو نو کرده بود پسر بود اخر هم معلوم شد همون پسره و سونوی که گفته بود دختره اشتباه کرده 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
من الان باردارم مرسانا کیه من نمیشناسم تو این تاپیک بود کجا پی جی دی کرده بود فقط چهار ماه پیش یه نف ...

نه عزیزم یکی دیگه بود دختر شد . البته تا اونجایی که من تاپیکو دنبال کردم 

خدای من خدای معجزه هاست . 
خب خدارو شکر .

اخه من پست اون خانم رو که دیدم رفتم با دکتر ژنتیک ابن سینا صحبت کردم گفت اصلا تا حالا تو مرکز چنین چیزی پیش نیومده بهم گفت ما با پی جی دی اختلالات ژنتیکی رو بررسی میکنیم که در مقابل اونا جنسیت یه چیز خیلی پیش پا افتاده ست 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
2810