2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043958 بازدید | 684352 پست
فردا عمل پانگچر دارم. برای اتاق عمل لباس و نوار بهداشتی بردارم؟نهار میدن؟عملم ۱۲ ظهره

نهارکه نمیدن ابمیوه وخرما دادن برا من لباس میدن ولی نوار بردار بعضیا خونریزی میکنن ولی من نکردم

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها کسی استرادیول اضافه نداره

عزیزم من استرادیول خارجی دو بسته دارم، فکر کنم دویستاست. خریدمش اما خدا معجزه کرد برام دست نخورده مونده. ولی تهرانم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
متاسفانه عجله کرد خیلی گریه کرده خدا فقط رحمش به اشکهای چشماش بیاد ومثبت باشه

انشالله به حق فاطمه زهرا ازمایشش مثبت میشه بی بی چک اصلا اعتبار نداره

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
منم مشکلم دی اف آی بالای اسپرم هست. که با یک سال درمان پایین نیومد. تازه رحم خودمم امسال مشکل پیدا ک ...

اینجا چند ماه پیش درمورد دی اف ای بحث شد بچه ها میگفتن با رعایت رژیم غذایی پایین میاد.

اگه فاکتورای ازمایش اسپرم همسرت خوب باشه، خیلی نگرانی نداره انشالله جواب میگیرین

مثلا رحم ممکنه چه مشکلی پیدا کنه؟ پولیپ، عفونت و اینجور چیزا منظورته؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
سلام عزیزم خیلی ممنون 🥰 🥰 🥰  نه گلم هیچ مشکلی نداره، منم تو عقد برام نزدم، یادم رفته بود بز ...

مرسی از جوابت عزیزم🌷🌷

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
ممنون خواهری،این پول ای وی ای جی کمرشکنه6تابرام نوشته دکترپول همین 18-19ملیون میشه فقط،خدارحم کنه به ...

اگه بیمه تامین اجتماعی هستی میتونی مدارک پزشکیت رو ببری و برای سرم ها تاییدیه بیمه بگیری.

شما چندکیلویی؟ یه متخصص برا من ۴تا نوشت یکی ۶تا

سلام عزيزدلم قربونت الحمدالله. خودت چطوري خوبي؟

بخوبیت عزیزدلم خداروشکر 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
سلام عزیزم چایی نه نمیتونی بخوری عزیزم  ولی آب و قرص لووتیروکسین مشکلی نداره، اصلا آب باید بخو ...

ممنون عزیزم

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
ممنونم عزیزم،بعد معرفی میکنم مرکز یا پولو واریز میکنن

واقعیتش منم هیچ اطلاعی ندارم یکی از بچه های اینجا میگفتن باید کمیته امداد یا بهزیستی فک کنم مراجعه کنیم. 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
2810