2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043762 بازدید | 684336 پست
@زینبی_بابا      سلام عزیزززززم امیدوارم خوب باشی زینبی جون😘😘😘 میخاستم درمورد ت ...

سلام عزیزم خیلی ممنون 🥰 🥰 🥰 

نه گلم هیچ مشکلی نداره، منم تو عقد برام نزدم، یادم رفته بود بزنم هفته 28 زدم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام آبجی جونیام  من فردا آزمایشِ چربی وتیرویید دارم آب وچایی هم نمیتونم بخورم؟ بعد فردا که م ...

سلام عزیزم چایی نه نمیتونی بخوری عزیزم 

ولی آب و قرص لووتیروکسین مشکلی نداره، اصلا آب باید بخوری مثل روال عادی

سلام خانوما  میگم کسی بوده اینجا با تخمک کم براش جنین تشکیل شده باشه...من همش ۵ تا تخمک دارم فر ...

منم مثل شمام منم ۵ تا دارم ک ب امید خدا س شنبه پانکچر میشم

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏
سلام خانوما  میگم کسی بوده اینجا با تخمک کم براش جنین تشکیل شده باشه...من همش ۵ تا تخمک دارم فر ...

شما ذخیره تخمکتون چند هست

من ۱‌.۶ و اف اس اچم ۱۰ و با کلی دارو فقط ۵ تا تخمک داشتم

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏
اگه مشکلی نداشته باشید مثل پولیپ و... خیلی راحته  من فقط همون لحظه که بهوش اومدم یکم درد و خون ...

مرسی عزیزممم ایشالله که چیزی نباشه 🙏🙏

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
قربونت..اره عزیزم ماهم عضو کمیته امداد نبودیم بهتون وام کارگشایی تعلق میگیره.

ممنون خواهری،این پول ای وی ای جی کمرشکنه6تابرام نوشته دکترپول همین 18-19ملیون میشه فقط،خدارحم کنه بهمون

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
منم دی اف شوهرم ۵۸ بود البته بعداز ای وی اف فهمیدیم، ولی بازم انتقال دادم که الانم خداروشکر مثبت شدم ...

واقعا راست میگید. خدایا شکرت. از اعماق وجودم خوشحال شدم و امیدوار. مگه دوقلوهستند که فعل جمع استفاده کردی. 

متاسفانه امروز بی بی زد منفی شد خیلی گریه کرد بخدا اعصاب براش نمونده

خیلی زوده واقعا روزای قبل از ۱۱ ۱۲ یا حتی همون ۱۳ ۱۴ خیلی کم پیش میاد نشون بده هنوز هرمون بالا نرفته بی بی چک دیر نشون میده الکی به خودش استرس داد خیلی بده 

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
عزیزم دی اف ای الان چقدبالاست چنده؟الان میخای ای وی اف کنی ایشالله؟

آخرین بار که آزمایش داد 34 بود. پارسال هم با یک سال درمان همین 34 موند که دوتا جنین برامون درست شد یکیش رو انتقال دادیم ولی منفی شدم. یکی دیگه دارم. برام دعا کنید 

2810