2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043757 بازدید | 684336 پست
@زینبی_بابا      سلام عزیزززززم امیدوارم خوب باشی زینبی جون😘😘😘 میخاستم درمورد ت ...

عه منم نزدم  

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عزیزم این برای وامه؟؟بعدتحقیق نمیان؟مدارک نمیخوادچجوری متوجه میشن مشکل داریم؟

نمیدونم عزیزم. منم اطلاعی ندارم متاسفانه. همینم برا ثبت نامو همین جا از بچه ها شنیدم. ببخشید

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانوما  میگم کسی بوده اینجا با تخمک کم براش جنین تشکیل شده باشه...من همش ۵ تا تخمک دارم فر ...

اره عزیزم.از من 5 تا تخمک فقط کشیدن. شکر خدا هر 5 تا جنین شد. توکل ب خدا ان شاالله جنین های با کیفیتی باشه ازونا که تبدیل ب نی نی تپل مپل میشن چه یکی چه 5 تا  

سلام دوستان من فردا قراره هیسترو بشم میخاستم ببینم کسی انجام داده و چجوریه درد داره سخته یا نه؟؟با د ...

ان شاالله بهترینا برات اتفاق بیفته و همین هیسترو برات سبب ساز خیر بشه  . من میخوام خودم ب دکتر پیشنهادشو بدم فقط خدا کنه قبول کنه  

سلام عزیزم اگه کمرت درد می کنه بیشتر استراحت کن.

سلام

ممنون گلم

چشم❤️

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑
فردا عمل پانگچر دارم. برای اتاق عمل لباس و نوار بهداشتی بردارم؟نهار میدن؟عملم ۱۲ ظهره

من چون خونریزی داشتم خودشون نوار دادن بهم. میخوای برا احتیاط بردار. ناهار فک نمی کنم. ولی به ما کیک و آب میوه دادن

چ کارایی باید بکنیم کجا باید بریم

عزیزم متاسفانه منم چندان اطلاعی ندارم فقط از بچه ها شنیدم که تو سایت بنیاد 15 خرداد ثبت نام می کنن. یکی از دوستان هم گفتن کهباید ی سر بریم کمیته امداد یا بهزیستی اگه اشتباه نکنم

عزيزم من به نام خودم هركاري ميكنم نميتونم وارد كنم بايد به نام همسرم ثبت نام كنم؟

نمیدونم عزیزم. منم به اسم همسرم زدم خودمو امتحان نکردم

ببخشید عزیزم . خیلی وقت بود که نیومده بودم تایپیک 😞😞 

سلااام عزیزم. خوبی؟ در چه حالی؟ اتفاقا چند روز پیش خیلی به یادت بودم. ان شاالله هر جا و در هر مرحله ای که هستی بهترینا برات پیش بیاد  

کسی از داداشی خبر نداره خیلی تو فکرشم 

منم خیلی نگرانم. نیومدنش بیشتر نگرانم کرده. ان شاالله که بهترینا اتفاق افتاده براش و داره استراحت می کنه

واقعا راست میگید. خدایا شکرت. از اعماق وجودم خوشحال شدم و امیدوار. مگه دوقلوهستند که فعل جمع استفاده ...

اره عزیزم ممنون ایشالله قسمتت بشه،،اره دوقلون😍😍

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
آخرین بار که آزمایش داد 34 بود. پارسال هم با یک سال درمان همین 34 موند که دوتا جنین برامون درست شد ی ...

باز ۳۴ خوبه واسه شوهرمن ۵۸ بود ،،ایشالله بحق فاطمه زهرا دوقلو قسمتت بشه گلم توکلت به خدا ،واسه منم دعا کن نی نیام سالم باشن ایشالله

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
سلام عزیزم من امروز زنگ زدم برا ۱۰ مرداد وقتِ ویزیت داد منم میخام پیش دکتر رفتم برای آزمایش ایمنی بگ ...

من این هفته میرم هنوز نرفتم بعد دو تا انتقال بلاست قبول می کنن. قبلش میگفتن هنوز زوده😕

خدایا شکرت
2810