2777
2789
عنوان

رفته بودیم مشهد بیاین بگم چه اتفاقی افتاد

| مشاهده متن کامل بحث + 584 بازدید | 62 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نسل جدید که چه عرض کنم خانم منظور نظر من شصت و چند ساله بودن!

عزیزم از من به شما نصیحت هیچ وقت از پیرا چیزی نخواه 

اگه به یه خانم جوون میگفتی صد درصد کارتو راه می انداخت 

متاسفانه این نسل هرچه پا به سن میزارن خسیس تر میشن  

باور کن خیلی دیدم 

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔

اخه خوبی کردن به بقیه نیومده

فامیل ما تو شب بارونی رو خیرخواهی یه خانمی که بچه بغلش بود رو سوار کرد برسونه سر خیابون بعد شوهرش داشته تعقیبشون میکرده برگشته به فامیلمون گفته زن من رو داری میدزدی حالا تا بنده خدا ثابت کرده هدفش خیرخواهی بوده قشنگ چند ماهی رو از زندگی افتاده

🩷

تو کربلا برای چندتا خانم که نمیشناختم تماس گرفتم که همراهشونو پیدا کنن بازم زنگ زدم براشون پیگیری کردم چون تلفنشون رومینگ نداشت یکیشون میگفت هزینشو پرداخت کنم گفتم دیگه چی 

تو حرم که گوشی رو کسی نمیتونه بگیره بدزده که اینا میترسن دیگه چند دقیقه تماس هم هزینه ای نداره

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
نسل جدید که چه عرض کنم خانم منظور نظر من شصت و چند ساله بودن!

بله بازم درک میکنم

الان بهتره دیگه بهش فکر نکنید تا حالتون بدتر نشه 

خداروشکر که خواهرتون زود پیدا کردین 

انشاءالله دیگه از این مشکل ها پیش نیاد خودتونو سرگرم کاری کنید این خاطره تلخ فراموش بشه

کسایی که دوستشون داریم هرگز مارو واقعا ترک نمیکنن..   چیزایی هست که از دسترس مرگ خارجه                                 نقاشی ..خاطره ... و ...  عشق♥                              

با شوهرم رفتیم بازار.. وسط راه منو پیاده کرد برم خریدامو بکنم تا اون جا پارک پیدا کنه.. پیاده شدم دیدم گوشیم دست شوهرم مونده حالا فک کن بازار تهران که انقد شلوغه... به هر کی رو انداختم گوشی نداد آخر مجبور شدم یه کارت تلفن به قیمت گزافی بخرم و زنگ بزنم شوهرم

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
بله متوجهم ولی اگه آدمی یکبار یا اصلا چندبارم این اتفاق براش افتاده باشه و بخواد عینک بدبینی بزنه و ...

نمیشه عزیزم درست شما آدم خوبی هستی ولی اینکه نمی‌تونن اعتماد کنن دلیل بر این نیست که برن تراپی حق دارن واقعاً

تو همون حرم حضرت، اینقدر دزدی میشه، آدم بی ایمان، احترام اونجا رو هم نگه نمیداره.

مردم حق دارن.

شما هم حق داری، باید اینجور مواقع بگی، شماره رو میگم ، شما خودت زنگ بزن. من همیشه شوهرم جایی گم کنم، به طرف مقابل میگم ، شما شماره بگیر و خودت بهش بگو من کجام.

اکثرا هم به مردا و پسرای جوون میگم که میدونن، زورشون راحت به من میرسه حتی اگر دزد باشم

من داخل قطار به یک خانمی گوشیم دادم زنگ بزنه به موبایلش گم کرده بود الان که فکر میکنم اشتباه کردم دردسر میشه تا بخوای ثابت کنی بدبخت شدی

‌‏یعنی شک ندارم ، اسم من اگه «مُراد» هم بود‌‏ زندگی الآن بر وِفقِ منوچهر میگذشت