2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043764 بازدید | 684336 پست

سلام آبجی جونیام 

من فردا آزمایشِ چربی وتیرویید دارم آب وچایی هم نمیتونم بخورم؟

بعد فردا که میرم آزمایش قرصِ تیروئیدمو بخورم بعد برم یانه؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
سلام خانوما شما بعد انتقال در چه حد استراحت میکردید؟  من 4روز اول فقط در حد دستشویی رفتن و غذا ...

سلام عزیزم اگه کمرت درد می کنه بیشتر استراحت کن.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام آبجی جونیام  من فردا آزمایشِ چربی وتیرویید دارم آب وچایی هم نمیتونم بخورم؟ بعد فردا که م ...

سلام عزیزم، برای تیروئید من از دکتر غدد پرسیدم گفت چیزی نخور، ولی قرصتو بخور و برو، چربی هم که فکر می کنم باید ناشتا باشی دیگه.

سلام عزیزم، برای تیروئید من از دکتر غدد پرسیدم گفت چیزی نخور، ولی قرصتو بخور و برو، چربی هم که فکر م ...

مرسی عزیزم 

برا چربی که ۱۲ ساعت ناشتایی رو رعایت میکنم ولی قرص دارم باید بخورم گفتم ببینم آبم مشکل داره 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
سلام عزیزم ممنون شما خوبی من نوبت گرفتم ویزیت بشم درخواست ازمایش انعقادی و هیسترو رو بدم

سلام عزیزم من امروز زنگ زدم برا ۱۰ مرداد وقتِ ویزیت داد منم میخام پیش دکتر رفتم برای آزمایش ایمنی بگم 

شما رفتی پیشِ دکتر گفتی قبول کرد؟

عزیزم غصه نخور😭😭 برا منم همینطور بود زمانی ک مشتاق میرفتم شب و روزم به گریه گذشت تازه من مطب میرف ...

منم مشکلم دی اف آی بالای اسپرم هست. که با یک سال درمان پایین نیومد. تازه رحم خودمم امسال مشکل پیدا کرده

سلام خانما راهنمایی کنید من این ماه پانکچر شده بودم این پریود بعد پانکچرم دکترم برام سیکل انتقال باز ...

سلام عزیزم، به نظرم اول درمانش کن بعد برو برای انتقال که خیالت راحت تر باشه.

سلام دوستان. بچه ها استرادیول از کجا بخرم. اصفهان هیچ جا گیر نیاوردم. تهران یا شهر دیگه هست؟ یک نفر گفته بود یک داروخانه تهران خارجی داره. اما نمیدونم کدوم پست بود تا آدرس ازش بگیرم. لطفا راهنماییم کنید

عزیزم به تغذیه شما ربطی نداره فکر کنم این برای موقعیه که شما میخوای طبیعی اقدام کنی  ان شاا ...

ممنون که جواب دادید دوست عزیزم.خداکنه باشه وگرنه نمتونم برم دیگه

اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم.
2810