2777
2789
عنوان

انتخاب شما برای ازدواج کدوم ادمه

218 بازدید | 21 پست

اگه شما قرار باشه بین یکی که 

عاشقشید و مدتیه همدیگرو دوست دارید و میشناسید ولی طرف وضع مالی خوبی نداره ،مشکلات خانوادگی زیادی داره و پدر مادرش مشکل دارن و تو محیط مناسبی بزرگ نشده ولی خودش اخلاق نسبتا خوبی داره و تفاهم دارید یا 

کسی که تازه باهاش آشنا شدید و از طریق خانواده برای خواستگاری اقدام کرده و وضع مالی عالی ای داره و جایگاهش خوبه و خانواده سطح بالایی داره اما هیچ حسی بهش نداری و شاید اخلاقا بهم نخوره 

کدوم ؟؟

زندگی بدون عشق سخت نیست؟

لبخند بزن   

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه چیزی بهت بگم 

ازدواج مهمترین بخش زندگیته 

درسته یه چیزی مثل طلاق گذاشتن اگه نشد آدم جدا شه‌ ولی ازدواج کاریه‌ که مغز قلب روح همه چی درگیرن باهم 

اون عزیزی که میگی مشکل خانواده داره 

خانواده بشدت مهمه مهم بودنش برای اخلاق و شخصیت میگم دلیل نمیشه پدر مادرش مشکل دارن پسره هم شخصیتش جالب نباشه 

و کسی هست که دلی دوسش داری انگار 

اینا همش به قلب شما بستگی داره توانایی هندل کردن زندگی رو داری ؟ تو پستی و بلندیاش‌؟ شما از همدیگه انتظار دارید میتونی همه‌ی اینارو اوکی کنی ؟؟ 

همه چی به طرز فکرت بستگی داره 

آدما تجربیات خودشونو میگن میدونی چی میگم ؟ 

یکی هست پیش یه آدم بی پوله و دلش خوشه چون دوسش داره 

یکیم هست غرق‌ پول ولی دلخوشی نداره

شرایط خودتو بسنج ببین خانوادتم‌ چی میگن 

اگه تو شخصیتت منطق به احساس میچربه ، گزینه دوم .اگه احساس به منطق میچربه ، گزینه اول.

من بیشتر احساسی تصمیم میگیرم ولی اطرافیان و خانواده با گزینه اولم مشکل دارن و نمیزارم🤦🏻‍♀️

لبخند بزن   

یه چیزی بهت بگم ازدواج مهمترین بخش زندگیته درسته یه چیزی مثل طلاق گذاشتن اگه نشد آدم جدا شه‌ ولی ازد ...

مرسی از توضیحات شما ممنونم❤️❤️❤️🥲🥲

لبخند بزن   

2810