2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043742 بازدید | 684336 پست
ممنون دوستم ..نمیدونم والا چطور دوباره باید برم واسه انتقالمیترسم  شب و روزم شده کابوس ...تمام ...

اول رو خودت کار کن بعد برو چون اول از همه روحیه و ارامش مهمه 

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه قربونت برم خدا نکنه فلج شی تو بافت چربی میزنی نترس هیچی نمیشه اما حتما خیلی آروم تزریق کن خیلیا ...

ممنونم عزیزم همچین شما

انشالله خدا دامن همه منتظرا رو سبز کنه

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑
خوب پس با 8 تومن انجام شد خداروشکر  چقد آزمایش ان تی زیاد شد بچه ها میگفتن 600 دادن اوه اوه ت ...

اره به دکترمم گفتم گفت اینجایی که فرستادمت چون جواب سریع و دو روزه میخواستم فرستادمت بخاطر سرعت دستگاهاش یکم هزینه ش بالاتره دفعه ی بعد لازم نیست اینجا بری.اره سلفری یجای دیگه انجام دادم گفت حدودا یک ماه دیگه

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏

با سلام به همه دوستان.شب همگی به خیر،من تازه عضو شدم،یه سوال داشتم من قراره وارد سیکل بشم اما مورفو همسرم صفره یعنی اصلا به خاطر همسرم قراره میکرو بشم اما خیلی می ترسم که تو نمونه همسرم هیچ اسپرمی نباشه،خیلی استرس دارم،البته دکتر واسه همسرم دارو داده اما بازم می ترسم،تو رو خدا راهنماییم کنید

ممنون عزیزم    خداروشکر، سیرابی همون کله پاچه هست درسته؟

نه سیرابی یه چیز دیگه است 😃😂میتونی از طباخی ها  پخته شو بخری یا از قصابی پاک شده شوبعد خودت درست کنی  البته هرکسی خوشش نمیاد از طمعش ولی شنیدم میگن خیلی خوبه برای حالت تهوع 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
با سلام به همه دوستان.شب همگی به خیر،من تازه عضو شدم،یه سوال داشتم من قراره وارد سیکل بشم اما مورفو ...

عزیزم رژیم غذایی تو کیفیت اسپرم خیلی تاثیر داره.

همسر من دو سه ماه پیش رژیم گرفت آزمایشاتش بهتر شد. شکر و سردیجات و فست فود و سرخ کردنی رو حذف کرد.

♡♡خلق عشق مسئله‌ای نیست، حفظ عشق مسئله است. عاشق شدن مهم نیست، عاشق ماندن مهم است. عاشق شدن حرفه بچه‌هاست، عاشق ماندن هنر مردان و دلاوران. سست عهدی‌های عشاق باعث شده که بسیاری از داستان‌های عاشقانه مبتذل در جایی تمام شود که عاشق به معشوق می‌رسد؛ حال آنکه مهم، از این لحظه به بعد است.مهم، پنجاه سال بعد است: دوام عشق... دوام زیبایی و شکوه عشق...✍ #نادر_ابراهیمی 📕 آتش بـدون دود
نه سیرابی یه چیز دیگه است 😃😂میتونی از طباخی ها  پخته شو بخری یا از قصابی پاک شده شوبعد خودت د ...

باشه عزیزم، ممنونم  

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
من مرکز مشتاق اصفهانم. نه نتیجه نگرفتم چون سن خودم بالاست. مشکلمون هم خیلی زیاده. البته مرکز مشتاق ه ...

یه خانمه توبرنامه پایان ناباروری شبکه 4بودمیگفت مرکزابن سیناتهرانم خوبه.من تجربه خودم راگفتم ازمرکزمشتاق وخواست خدابودکه نتیجه داد.ان شالله براشماهم نتیجه بده

اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم.
عزیزم رژیم غذایی تو کیفیت اسپرم خیلی تاثیر داره. همسر من دو سه ماه پیش رژیم گرفت آزمایشاتش بهتر شد. ...

بله دکترش هم گفت و ما هم خیلی رعایت می کنیم اما من ترسم از روز پانکچره اگر اون روز اسپرم خوب نداشت چی می شه،یعنی جنین تشکیل نمی شه ؟

ب6 بارداری قبلیم می خوردم اثر نداشت رو تهوع، به نظرت برای سرگیجه ام خوبه؟ آنقدر سرگیجه ام شدیده که ب ...

واسه اعصابم ب۶ خوبه

من خودم روم اثر نداره فقط دمیترون اوکی ام میکنه اونم چندساعت

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
من ثبت نام نمیتونم بکنم erorمیده

عه. نمیدونم . میخوای ی چند بارم امتحان کن. من مشکلی نداشت برام اون موقع

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
اره به دکترمم گفتم گفت اینجایی که فرستادمت چون جواب سریع و دو روزه میخواستم فرستادمت بخاطر سرعت دستگ ...

عزیزم میشه بپرسم آزمایش تیرویید چطور بود که شد ۶ تومن ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
2810