2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043742 بازدید | 684336 پست
نه بعد هیسترو سه هفته لکه بینی بودم ولی پری نشدم  دکتر سونو کرد گفت دیواره نازکه اوکیه استرادی ...

اتفاقا ماما هم به من گفت که گاهی خود سینافکت باعث میشه دیواره نازک بشه .بهم گفت اگر نازک بود سیکل شروع میکنیم

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من فردا باید برم انتقال بدم خیلی ممنونم جوابمو دادین از ظهر دارم گریه میکنم دست خودم نیست امیدوارم ش ...

انشاالله یه نینی سالم و صالح میشه برات❤

♡♡خلق عشق مسئله‌ای نیست، حفظ عشق مسئله است. عاشق شدن مهم نیست، عاشق ماندن مهم است. عاشق شدن حرفه بچه‌هاست، عاشق ماندن هنر مردان و دلاوران. سست عهدی‌های عشاق باعث شده که بسیاری از داستان‌های عاشقانه مبتذل در جایی تمام شود که عاشق به معشوق می‌رسد؛ حال آنکه مهم، از این لحظه به بعد است.مهم، پنجاه سال بعد است: دوام عشق... دوام زیبایی و شکوه عشق...✍ #نادر_ابراهیمی 📕 آتش بـدون دود
اتفاقا ماما هم به من گفت که گاهی خود سینافکت باعث میشه دیواره نازک بشه .بهم گفت اگر نازک بود سیکل شر ...

البته من بعد هیسترو بجز آنتی بیوتیک هیچی دارو نداشتم کلا هم سینافکت نداشتم انقدرم همیشه پری هام منظم بوده اولین بار بود تو عمر سیکلم که پری نشدم! 

من فردا باید برم انتقال بدم خیلی ممنونم جوابمو دادین از ظهر دارم گریه میکنم دست خودم نیست امیدوارم ش ...

نگران نباش توکل کن عزیزم. همین تازگی یکی از دوستان فقط با یدونه جنین گرید سی مثبت شد

اخه منم استراحتم به خاطر طول سرویکسم که کوتاه شده کم و بیش مجبورم عزیزم اما چشم کمتر میخورم حتما

فداتشم عزیزم انشالله که همه چی خوب پیش میره

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
روز 14 انتقال بتام 1642 شد عزیزم😍 انشاالله بزودی قسمت همه منتظرا بشه❤️

مبارک باشه عزیزم ایشالله به سلامتی بغلش کنی و 9ماه بارداری راحتی داشته باشی

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
فداتشم عزیزم انشالله که همه چی خوب پیش میره

ایشالله برای هردومون عزیزم آزمایشارو دادی؟ بالاخره چقد شد کلش؟ 

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️

عزیزم منم یه دونه انتقال دادم و مثبت شدم توکل به خدا صفحه 22114 هم توضیح دادم چیا خوردم قبل و بعد انتقال

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
نیلداجون دکترت نگفته سرکلاژ بشی؟ اگه طول سرویکست کوتاه شده؟

واژینال 29 میل بود رزیتا جون ویزیتم 29 ام تیره دوباره قراره چک کنه نمیدونم پرسیدم گفت فعلا با شیاف و استراحت کنترلش میکنم منم اینجا کسیو ندارم کم و بیش مجبورم خودم کارامو بکنم روزا که همسرم نیست دیگه سپردم بخدا هرچی خیره

2810