2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043738 بازدید | 684336 پست
@چیکا     عزیزم من فردا باید شیاف پرژسترون شروع کنم بچه ها گفتن اگه مقعدی استفاده کنی با ...

من چون واژینال خارش میگرفتم روز انتقال گفتم بهشون، گفتن رکتال استفاده کن ولی تعداد رو بیشتر نکردن. اما زمانیکه خونریری کردم یه شیاف اضافه کردن و گفتن امپول و شیاف یکی هست تاثیرش

اصلا به حدي حالم بهم ريخته كه حد نداره از دفع پروتئين خيلي ميترسم هنوز ٢٠ هفتمه خدا كمكم كنه😔😔😔😔

چیکاجون شماهردفعه ی چیزی برای استرس دادن به این طفل معصوماداری !! خوب طاقت بیارتابری پیش دکترت فدای تو بشم ،توبارداری کمی دفع پروتئین هست فقط بایدببینی کم یا زیاد نگران نباش استرستو کنترل کن عزیزم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میشه به سوالم جواب بدین خیلی حالم بده کسی بوده 1 جنین براش تشکیل شده باشه همونو انتقال بده و باردار ...

اصلا ناراحت نباش به خدا اونايي كه يدونه جنين تشكيل شده براشون اكثرا گرفته

اصلا ناراحت نباش به خدا اونايي كه يدونه جنين تشكيل شده براشون اكثرا گرفته

فردا انتقال دارم آنقدر استرس گرفتم فکر نمیکردم 1 دونه بشه همش تعریف میکردن از تخمک نمیدونم چرا این طور شده😔

سلام بچه ها كسي اين وام ده ميليوني رو قلت نام كرده؟

عزیزم چجوریه این وام

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
میشه به سوالم جواب بدین خیلی حالم بده کسی بوده 1 جنین براش تشکیل شده باشه همونو انتقال بده و باردار ...

گلم ازچندتاتخمک یکی شده؟ 

بله گلم خیلی بودن بای جنین باردارشدی وبسلامتی گذروندن به خدا توکل کن عزیزم

دفع پروتئین تا یک اندازه ای طبیعیه /... تو زمان بارداری هم کمی بیشتر دفع میشه اما کاش می نوشت چه مقد ...

نميدونم واقعا ديگه خسته شدم سر هر چيزي داستان دارم همه چيزو رعايت ميكنم وضعيتم اينه نه مثل ادم شيريني ميخورم نه فست فود ميخورم نه غذاي بد ميخورم بازم وضعيتم اينه مردم ٩ ماه بارداري هركااااري دلشون ميخواد ميكنن اخ هم نميگن براي من از اولش با سختي بوده تا اخرشم همينجوري پيش ميره. ديگه هنگ كردم واقعا هرچي خود خدا بخواد نميدونم ديگه

خداياشكرت....❤️ 
گلم ازچندتاتخمک یکی شده؟  بله گلم خیلی بودن بای جنین باردارشدی وبسلامتی گذروندن به خدا توکل کن ...

برا من 4 تا تخمک بود پنج شنبه عمل داشتم برای گرفتن تخمک امروز زنگ زدم این طور گفتن ،،،والا خیلی استرس گرفتم 🥺

متخصص سقط مکرر همون ایمونولوژی هست؟ 

نه دوتا تخصص جدان 

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
فردا انتقال دارم آنقدر استرس گرفتم فکر نمیکردم 1 دونه بشه همش تعریف میکردن از تخمک نمیدونم چرا این ط ...

عزیزم استرس نداشته باش من خودم دوبار هر بار دو تا جنین خوب انتقال دادم نشده

خدا بخواد یدونه هم میشه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
نميدونم واقعا ديگه خسته شدم سر هر چيزي داستان دارم همه چيزو رعايت ميكنم وضعيتم اينه نه مثل ادم شيرين ...

آخه احتمالا چیزی نیست که الان فکر میکنی وضعت خرابه/... وقتی فشار بالا نداری نگران چی هستی

دفع پروتئین برا همه هست مقدارش رو مینوشت خیالت راحت میشد

احتمال زیاد دکترتم میگه چیزی نیست ولی یک شماره گیر بیار از ماما یا دکتر تو این وقتا استرست رو کم کنه

2810