2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043794 بازدید | 684340 پست
شما چطوری حساب می کنی؟

برنامه اوما رو نصب کن هر روز بهت میگه روز چندمی

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بیبی چک روز 12 انتقالم😍

مبارک باشه مادرشدنت عزیزم

انشاالله بارداری بی خطر داشته باشی و بسلامتی بغلش کنی

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚

@زینبی_بابا   سلام مامان مهربون.خوبی عزیزم.همش مزاحمته ببخش.عشقم من امروز رفتم سونو ان تی الان برات میزارم.فقط اینکه گفت جفتت سرراهیه کامل.زیاد واینستا خم و راست نشو نزدیکی نداشته باش.اما نگفت استراحت کامل.من کارمندم روز۷ساعت اینا تو محل کارمم کارم سنگین نیستا بیشتر نشستم.نمیدونم چی کار کنم.ترسیدم از شرایط جفت که گفت

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........
بیبی چک روز 12 انتقالم😍

ای جانم مبارکه‌....انشاالله ۹ ماه رو به خوبی بگذرونی به دوران پر استرس بارداری خوش اومدی😍😜

برای منم دعا کن عزیزم

بیا یه شرح حال کامل از قبل و بعد انتقال و کارایی که کردی رو برامون بنویس گلم

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩
2810