2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043872 بازدید | 684348 پست
ماشاالله چ خوش رنگ 😍😍 حالا وقتشه شما بازپرسی بشی عزیزم میگی یا ازت بپرسیم 😁

تا ازمایش ندم باورم نمیشه😐😁

25 سالمه خودم مشکل خاصی نداشتم اما اسپرم شوهرم ضعیف بود تعداد و حرکت و مورفولوژی  خوب نبود واسه همین ivf انجام دادیم

اولین بار بود

اخرین سونویی ک رفتم دکتر گف تخمدانات انگار ضعیفه و حداکثر 3 4 تا اگ بتونیم ازت تخمک بگیریم. اینقد ناامید شدم ک از اتاق دکتر اومدم بیرون نشستم گریه کردم. خانومای تو مطب اومدن دلداریم دادن گفتن تو ک سنی نداری و بچه واسه چیته تو این راه میای باید دلت بزرگ باشه و فلان😅

خلاصه روز عمل گفتن 3تا تخمک داشتی هرسه خوب بوده رفته واسه کاشت. بقیه خانومای اونجا ک اونروز باهم عمل شدیم 10 تا به بالا تخمک داشتن خیلی ناامید شدم.

2 تیر عمل پانکچر شدم گفتن واسه انتقال بهت زنگ میزنیم اگ جنین تشکیل شه

بهم امپول و شیفاف پروژسترون هم دادن ک تا روز انتقال بزنم

فرداش زنگ زدن ک 5 تیر بیا واسه انتقال... 

باورم نمیشد ک از اون 3 تا تخمک جنین واسم تشکیل شده باشه😁

قبل انتقال ک کار خاصی انجام ندادم فقط همون امپول و شیاف پروژسترون رو استفاده میکردم و چون دلم درد میکرد بخاطر پانکچر دوغ و چیزای شور میخوردم و سفیده تخم مرغ ابپز. 

روز انتقال هم اول دکترم سونو کرد و گف ضخامت خوبه ولی نگفت چنده🤔

بهم گفتن دوتا جنین دارم گرید a و c 

انتقال دادنو یک ساعتم رو تخت دراز کشیده بودم. 

بعدشم گفتن برین زندگی عادیتونو بکنین فقط غذاهای جدید نخورین شاید بهش حساسیت داشته باشین 

پله بالا و پایین نرین

استراحت مطلق نه ولی استراحت نسبی داشته باشین

گفتن اناناس هم اگ تونستین بخورین روزی یه قاچ ک من نخوردم

چون از دستشویی فرنگی بدم میاد پرسیدم ک حتما باید فرنگی باشه گفت نه  مهم نیست

نماز هم پرسیدم ک نیازه نشسته بخونم؟ گف نه نیازی نیس

دیگه 5 6 روز اولو بیشتر دراز کشیده بودم. فقط واسه. سرویس و نماز و غذا بلند میشدم. چون زیر دلم خیلی درد میگرفت نمیتونستم بشینم. 

از روز اول تا 5 هرروز صبح نشاسته رو توی شیر حل میکردم میخوردم

شیرسویا روزی ی لیوان میخوردم

کمپوت گلابی هرشب ی کم میخوردم ک یبوست نگیرم. 

لکه بینی هم اصلا نداشتم تا الان. 

دردام هم ک بیشتر زیر دلم و پهلوی چپم بود. 

الان کمتر شدن دردام

هرروز هم امپول و شیاف پروژسترون دارم و شبی یدونه فولیک اسید5

استرس هم نداشتم چون فک میکردم نمیگیره و الکی چرا باید بهش دل خوش کنم تو دلم میگفتم 14 روز بخور بخوابه دگ حالشو میبرم😅

خیلی دگ کامل گفتم فک کنم😐😂

حالا انشاالله تو ذوقم نخوره شنبه برم ازمایش بگن منفیه😐😂

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

@زینبی_بابا   سلام مامان مهربون.خوبی عزیزم.همش مزاحمته ببخش.عشقم من امروز رفتم سونو ان تی الا ...

عزیزم اگرلکه بینی چیزی نداری نگران نباش ولی باید خیلی مراقب باشی یعنی نسبت به بارداری معمولی بایدبیشترمراقب باشی و تمام دستوراتی که دکترت گفته موبه مو رعایت کنی مخصوصا نزدیکی وکارهای خونه.شمانمیتونی دورکاری بگیری عزیزم که رفت وآمدت کمترباشه؟

.

مبارکه.منم تا دو سه هفته دیگه انشالله میرم انتقال.چقدرم پررنگه.برامن دفعه اول هاله بود روز یازدهم ان ...

ممنون گلم❤️

دفعه اول یعنی الان واسه بچه دوم میخواین ivf کنین؟ 

یا نموند واستون؟ 🥺

تا ازمایش ندم باورم نمیشه😐😁 25 سالمه خودم مشکل خاصی نداشتم اما اسپرم شوهرم ضعیف بود تعداد و حر ...

ای جاان عزیزم خداروشکر ان شاءالله ب سلامتی بغل بگیریشون اینجور که گفتی فک کنم جنینات سه روزه بودن امکان داره دو تاشم گرفته باشه 😋 کدوم مرکز بودید دکترتون کی بود 

ای جاان عزیزم خداروشکر ان شاءالله ب سلامتی بغل بگیریشون اینجور که گفتی فک کنم جنینات سه روزه بودن ام ...

اره فداتشم سه روزه بودن. 

من گرگانم مرکز ناباروریه نهال

دکترم فرحنازالسادات احمدی

خیلی دکتر خوبیه

روز انتقال روی جنینام چند ایه قران خوند😁

عزیزم سیکل شروع کردم .البته سیکل من بلند هست .اگر خدا بخواد و همه چی خوب پیش بره فکر کنم انتقالم بیف ...

ان شاالله خیره

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
تا ازمایش ندم باورم نمیشه😐😁 25 سالمه خودم مشکل خاصی نداشتم اما اسپرم شوهرم ضعیف بود تعداد و حر ...

مبارکت باشه عزیزم، ایشالا بسلامتی روزا رو بگذرونی تا دنیا اومدنش. چقد امیدوار شدم از خوندن توضیحاتت چون همه میگن انتقال فریز شانسش بیشتره ولی منم فقط ۲ تا جنین داشتم که چون خودم مشکل نداشتم دکتر گفت فرش انتقال بدم

💚💖

مبارک باشه گلم انشاالله آزمایش میدی خوشحالیت چندبرابر میشه مطمئن باش، الان من شمارومیبینم امیدم چندبرابر میشه گوارای وجودت عزیزم

عزیزم اگرلکه بینی چیزی نداری نگران نباش ولی باید خیلی مراقب باشی یعنی نسبت به بارداری معمولی بایدبیش ...

چرا عزیزم لکه بینی پشت هم نه اما چندروز۱بارچرا که انوکسا رو قطع میکنم خوب میشه.نه متاسفانه یا باید برم یا چندماه۱نفرو پیدا کنم جای خودم بزارم.یعنی میگی باید استراحت کنم؟

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........
چرا عزیزم لکه بینی پشت هم نه اما چندروز۱بارچرا که انوکسا رو قطع میکنم خوب میشه.نه متاسفانه یا باید ب ...

استراحت برای شماخیلی  لازم وشایدواجب هست عزیزم چیزسنگین اصلا بلندنکن گلم ومهمترازهمه آرامش داشته باش و دستورات لازم انجام بده به خدا توکل کن خودش نگهدارش هست خیالت راحت فدات بشم

ا... به سلامتی عزیزم. شما هم فکر کنم با من بودی ولی من بعد از تزریق بوسرلین چون پریودم عقب افتاد سی ...

سلامت باشی گلم انشالله که کلی تخمک داشته باشی. من تا امروز سینال اف و سینافکت و اچ ام جی داشتم امشبم آمپول اویتریل دارم دیگه تا شنبه پانکچر بشم چیزی ندارم 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
2810