2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043776 بازدید | 684338 پست
اخه از فردا باید رو خط ۲۰ بزنم.اونارو دیگه درست میزنم.۹ که سونو شدم تا الان که ۱۳ میخاستم رو پنجا بز ...

ب ببین سونو شدی حتما شرایطت خوب بود که بهت گفتن کمتر بزنی، همون جور که گفتن بزن، بعد رفتی پیششون بگو انقد زده بودی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی عزیزم..۶تا گرید a

چه عالی😍 به سلامتی باشه برات🙏

♡♡خلق عشق مسئله‌ای نیست، حفظ عشق مسئله است. عاشق شدن مهم نیست، عاشق ماندن مهم است. عاشق شدن حرفه بچه‌هاست، عاشق ماندن هنر مردان و دلاوران. سست عهدی‌های عشاق باعث شده که بسیاری از داستان‌های عاشقانه مبتذل در جایی تمام شود که عاشق به معشوق می‌رسد؛ حال آنکه مهم، از این لحظه به بعد است.مهم، پنجاه سال بعد است: دوام عشق... دوام زیبایی و شکوه عشق...✍ #نادر_ابراهیمی 📕 آتش بـدون دود
سلام عزیزم، قبل از انتقال شکممو با روغن سیاه دونه چرب می کردم، روزانه 40 دقیقه پیاده روی، آب فراوان ...

عزیزم آناناس رو خودش خوردی یا کمپوتش؟

در اندک من تویی فراوان یارب..
سلام دوستان شما با چه ضخامتی انتقال دادین و‌ مثبت شدین یا نه؟

سلام عزیزم من روز ۱۴ انتقالم ضخامتم شیش ونیم بود دکتر بهم امپول استرادیول داد با روزی چهار تا قرص استرادیول که روز انتقال گفت بالای هشت رسیده و خدا روشکر مثبت شدم انشالله قسمت شما 💕

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
خوب خداروشکر ایشالله همیشه خوب باشید، نینی منم خوبه خداروشکر ع زیزم  اره منم همینو گفتم بهشو ...

به امید خدا عزیزم.راستی 1سوال.تو تایم پریودت حالت های پری نمیاد سراغت؟من فردا تایم پریودمه از امروز کمردرد دل درد پا درد دارم.میگفتم باردار میشم از این دردا راحت میشم اما ول کن نیست گویا  

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........
سلام عزیزم ممنون که جواب دادی، منم قبلا ۵ روز بعدش میشدم،مشکل من اینه که روزی که دکترم هست و میرم پی ...

خواهش میکنم. انشالله یه جوری پری بشی که دکترت باشه عزیزم

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
من با علیرضایی بودم خیلی راضی بودم هزینه هاشم بستگی به بودجه خودت داره که برات بالاس یا نه  & ...

عزیزم سلام میشه بگی الان دکترت کیه؟ مگه تو مام بعد مثبت شدن پیش دکتر متین نباید برید؟

خانما سلام. من دکترم بهم پردینزون داده بود از اول پریود روزی نصف قرص پردینزون پنج رو بخورم من وویس دکتر رو متاسفانه گوش ندادم و فکر کرده بودم روزی یدونه قرص پردینزون رو باید میخوردم الان گوش دادم و شنیدم گفته بوده روزی نصف قرص. حالا نگران شدم چی میشه یعنی چکار کنم؟ راستی من انتقال قبلیم دکتر زرنانی که متخصص ایمولوژی هست رفته بودم و بهم دارو نداده بودن ولی ایندفعه چون انتقال سومم بود دکترم بهم گفت اینبار بخورم. میشه راهنماییم کنید من روم نمیشه به دکترم بگم این اشتباهو کردم 🙄

از طرفی وقتی شنیدم گفتن نصف قرص تعجب کردم اخه نصف قرص به چه درد میخوره 🤔

@زینبی_بابا

@سیلویا

شیافو هر 8 ساعتی برای 3 تا شیاف بزارم؟ یا فرقی نداره، فقط روزی 3 تا؟ ساعتش مهم نیس

برای من شیاف هر ۸ ساعته، آمپولم یه روز در میون ولی گفت اگه خونریزی پیدا کردی آمپولو هر روز بزن، روزی یکی. حالا باز شرایط شما میتونه متفاوت باشه

💚💖
2810