2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043775 بازدید | 684338 پست
عزیزم حتما باید از دکترت بپرسی، دفعه دیگه رفتی بهشون بگو، الانم اگه داری استفاده میکنی بذار رو همون ...

اخه از فردا باید رو خط ۲۰ بزنم.اونارو دیگه درست میزنم.۹ که سونو شدم تا الان که ۱۳ میخاستم رو پنجا بزنم روی چهل زدم یه خط کم زدم.

سلام دوستان شما با چه ضخامتی انتقال دادین و‌ مثبت شدین یا نه؟

روز ۹ سیکلم برای من ۱۰ بود ۱۶ سیکلمم انتقال دادم

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره عزیزم بقیه نمیدم تو پارسال دادم 

بعد یه چیزی ندا جان مگه نباید همون دیروز آزمایش ان تی رو هم میدادی فکر کنم 24 ساعت از سونو وقت داریا انجامش بدی

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
بچه هایی که پردنیزولون دوز ۵ میل خوردین، از چه زمانی و با چه دستوری قطع کردین؟

دکتر بمن گفته اخر هفته ۱۲ ۴روز نصف بخورم و بعد قطع

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا

سلام دوستان من میخوام این بار برم مام بین دکتر علیرضایی و طاهری موندم.کسایی که اونجا رفتن میشه راهنماییم کنن؟ 

هزینه هاشون هم شنیدم خیلی بالاست اگه کسی تازه رفته راهنمایی میکنه لطفا؟

دنا هم زنگ میزدی میپرسیدی هزینه رو.اشکال نداره حتما یه حکمتی هست.تازه جنسیت نی نی هم تو سلفری100%معل ...

سلام بارانا جون، خوبی عزیزم؟ نینی خوبه؟ جواب سلفری 1 ماه طول میکشه بیاد تا اون موقع تو همه سونوها فکر کنم مشخص بشه منم دنا انجام دادم 3700 شد خیلی خوبه دنا همه دکترا میفرستن اونجا

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
@زینبی_بابا     سلام عزیزم خوبی ؟ زینب جون کسی رو دیدی داخل سیکل انتقال هیسترو انجام ب ...

سلام عزیزم خوبی؟ نه دیدم 

ولی خیلی موارد مثل انتقال دو مرحله ایی رو اولین بار تو رویان دیدن بعد جاهای دیگه 

خیالت راحت کار غیر علمی انجام نمیدن

بعد یه چیزی ندا جان مگه نباید همون دیروز آزمایش ان تی رو هم میدادی فکر کنم 24 ساعت از سونو وقت داریا ...

اره دیروز ساعت ۸ بهدازظهر سونو دادم الان دارم میرم این ازمایشو بدم

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
خودش سونو کرد این گفت ازمایش خونه من فکر میکنم ان تی هستش ببین

عدد ان تی 0.7 عزیزم 

ان بی رویت شده

قد بچت هم 50 میلی متر که از رو اون تخمین زده 12 هفته هستی

وااای چه خوووووب🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩 قربونت برم مامان مهربون که دل خوشم کردی😘😘😘😘😘😘 ایشالا پسرت ...

ممنون عزیزم  انشاءالله گلم   چون هایپر شدم و هم می خواستم جنینا pgd شن و مرکز هم خیلی شلوغ بود و باید تو صف می موندی یه 8 ماهی طول کشید بعد از تخمک کشی برام انتقال دادن.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
سلام نیلوجون💙ممنونم که حالمو پرسیدی.. راستش هنو پادرهوام. امروز بتام 400تا افت کرد نسبت به پنجشنبه. ...

سلام عزیزم خوبی؟ یه وقت قطع نکنی ها گلم 

شاید دو تا جنین بودن اول و بعد یکیش متوقف شده 

توکل به خدا مورد مثل شما کم نداشتیم که نی نی هاشون سالم به دنیا اومدن

سلام دوستان من میخوام این بار برم مام بین دکتر علیرضایی و طاهری موندم.کسایی که اونجا رفتن میشه راهنم ...

من با علیرضایی بودم خیلی راضی بودم

هزینه هاشم بستگی به بودجه خودت داره که برات بالاس یا نه 

بخش جنین شناسش خیلی خوبه 

کلا من راضی بودم ولی مراقبت های بارداریشون ضعیفه من سونو ساک رو که رفتم دیگه دکترمو عوض کردم 

دنا هم زنگ میزدی میپرسیدی هزینه رو.اشکال نداره حتما یه حکمتی هست.تازه جنسیت نی نی هم تو سلفری100%معل ...

اره واقعا منم میگم هرچی خیره خدا برام همونو پیش ببره.چه خوب😍😍😍

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
2810