2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043776 بازدید | 684338 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون عزیزم.. خیلی دلم میخواد نتیجه ازمایشتوبدونم کجاانجام دادی؟

سلام عزیزم، خوبی؟ اگه یادت باشه گفتم یه دونه جنین پسر انتقال دادم،دیروز آزمایش دادم و مثبت شد خداروشکر، یادمه گفتی برای انتقال یه دونه جنین پسر بیشتر نداری و ناراحت بودی، امیدت به خدا باشه عزیزم، اگه خدا بخواد یه دونه هم می گیره، مثبت فکر کن و امید داشته باش، انشاءالله مامان یه گل پسر سالم و خوشکل میشی  

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
سلام عزیزم هر کس یه جوره من ۵ روز بعدش پریود شدم ولی قبلا ۴ روز بعدش میشدم. یکی هم میبینی ۱۰ روز طول ...

سلام عزیزم ممنون که جواب دادی، منم قبلا ۵ روز بعدش میشدم،مشکل من اینه که روزی که دکترم هست و میرم پیشش ،میشه روز ۴ پریودم،در حالی که بهم گفته روز ۲ پریودم برم پیشش،اینو چیکار کنم؟

هرگز رشته ی امیدم از تو قطع نمی شود...
سلام مامانای مهربون  برنجک جان از چند تا جنین چندتاش پسر شد؟ چند تا تخمک داشتی؟ ان شاالله خد ...

سلام عزیزم، ممنون گلم  چون pco هستم و ذخیره ام بالاست بار اول 36 تا تخمک ولی کلی تخمک به درد نخور، 6 تا جنین بلاست شد، بار دوم تخمک کشی 27 تا تخمک، 10 تا جنین بلاست شد، از این 16 تا جنین گفتن 14 تا جنین قابل آزمایش برای تعیین سلامت جنین با روش pgd هستن، 6 تا جنین رو pgd کردن و سالم بود، در اصل ما درخواست تعیین جنسیت نداده بودیم ولی خودشون تعیین جنسیت هم کردن، از این 6 تا، 4 تا پسر هست و 2 تا دختر، اگه برای پسر دار شدن میخوای تعیین جنسیت کنی به نظر من تعیین جنسیت خیلی دست مرد هست، یعنی شما هرچی طبعتم گرم باشه ولی همسرتون سردیجات بخورن شانس پسر دار شدن کم میشه، ما دختر یا پسر برامون فرقی نمی کرد، فقط می خواستیم سالم باشه، ولی شوهرم عادت داره همیشه صبح زود قبل از اینکه بره سرکار سیر رو چند قاچ می کنه و می خوره و دو لیوان آب پشتش می خوره که معده درد نشه، میگه برای عفونت زدایی خیلی خوبه، عاشق تخم مرغ پیاز هم هست و هفته ای سه بار می خورد و بخاطر اینا حسابی طبعش گرم شده بود، البته آش بلغور گندم با نخود هم درست می کردم و می خوردیم و اینم خیلی مقویه، اتفاقا چند روز پیش تو نت خوندم برای پسر دار شدن آقایون سیر بخورن و خاگینه عالیه.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
سلام عزیزم، خوبی؟ اگه یادت باشه گفتم یه دونه جنین پسر انتقال دادم،دیروز آزمایش دادم و مثبت شد خداروش ...

وااای چه خوووووب🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩

قربونت برم مامان مهربون که دل خوشم کردی😘😘😘😘😘😘

ایشالا پسرتو صحیح وسالم بغلش کنی...

ایشالا برای منم همون یکی بگیره..

چندماه بعد از تخمک کشی انتقال دادی؟🤩🤩

شما مام میرفتین...بنظرتون انتقالو با نصر انجام بدم یا با دکترهای دیگش

آره عزیزم.هر کدوم که به دلته اما نصر نیست ایران.باید دارو بگیری که باهاش تنظیم بشی تایمی که میاد برات انتقال بده

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........
سلام به رو ماهت.آزمایش سلفری داد؟اگه سلفری داده 3700 دنا میگیره .دیگه چی داده که میشه12میلیون چه خبر ...

زنگ زدم ازمایشگاه عکسارو فرستادم گفت سلفری ۴ تومن ازمایش خون و تیروئد ۳ تومن ان تی هم ۷۰۰ تومن گفت ۱۲ نمیشهکلا میشه ۸ تومن 

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
پونه جون مواظب خودت ونی نی جونت باش.استراحت کن وبدون خدا برات بهترینها رو درنظر گرفته    

قربونت عزیزدلم...💙انشالله بحق فاطمه ی زهرا بسلامتی و دل خوش؛ خیلی زود حالت خوب میشه خواهرمهربونم..

یا رب نظرِ تو برنگردد؛ برگشتنِ روزگار، سهل است...
2810