2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044364 بازدید | 684381 پست
سلام نیلوفر جون ببخشید که این سوال و ازت میپرسم سونو ان تی شما کجا رفتی تو رشت؟ بعد خودش میگه ازمای ...

سلام عزیز دلم

به منم گفته بود برم آزاد بخش من وقتم گرفتم

اما چون زودتر از اون رفتم پیش دکتر میلانی واسه سی وی اس گفت تا جواب آزمایشت نمیخواد بری ان تی

اما میتونی بری رازی معتبرم هست

من خودم در نظر داشتم برم جم 

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان.از همتون خواهش میکنم هرکدومتون هر راهنمایی یا اطلاعاتی داره راجع به موضوعی که میخوام بگم ...

خواهش میکنم تا وضعیت اسپرم همسرت رو بهتر نکردین میکرو یا آی وی اف نکنید....دور ریختن پوله

عزیزم من از وقتی رفتم تحت نظر دکتر رحیمی همه سونوهامو ایشون انجام دادن. به همین خاطر حتی اسم سونوها ...

سلام عزیزم .خوبی؟الان چند روزه که تو فکرتم‌.هر دفه اومدم نی نی سایت کل پیام ها رو خوندم ببینم خبری ازت هست یا نه.خوب به سلامتی زایمان کردی .باز خداروشکر که حال خودت و نی نی ها خوبه.نگران نباش انشاالله صحیح و سالم مرخص میشن گلم.چی شد یه دفه این موقع زایمان کردی؟

اشتباه محض درصدی هم میشه اگه دوقلو باشه دوتاش مونده باشه؟!؟؟؟

عزیزم چرا اینهمه نگرانی و به خودت و اون طفلکی استرس وارد میکنی.مطمئن باش همه چی عالیه .اینقدر هم رو لکه بینیات زوم نکن .خیلی از لکه بینی ها اصلا ربطی به جنین نداره.من هم لکه داشتم هم خون ولی قلب دوتاشون هم تشکیل شد.

سپيده جان مبارکت باشه عززززيزم مامان شدي، انشالله بارداري راحتي داشته باشي. من چون خودم خيلي سختي ک ...

آره بخدا بارداری راحت یه نعمت واقعا بزرگه .هر کی اینجوریه به نظرم باید هر لحظه خدا رو شکر کنه

سلام عزیزم. ممنونم من هفته قبل اورژانسی زایمان کردم. تو ۳۴ هفته تمام. بچه هام تو دستگاهن 😔

سلام عزیزم، انشالله به زودی می بریشون با خودت خونه عزیزم. به سلامتی. نگران نباش

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
کل سیسمونیش خریده بودم لباسش ولی به جای لباس کفن تنش کرد ماما جلو چشام  شوهرمم به جای گل و شی ...

عزیزم 😓😭

سلام بچها جواب ازمایشمو گرفتم مثبت شده خداروشکر،،ایشالله قسمت بقیه دوستان بشه،،واسم دعا کنید همه چی تا اخر خوب پیش بره

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
سلام بچها جواب ازمایشمو گرفتم مثبت شده خداروشکر،،ایشالله قسمت بقیه دوستان بشه،،واسم دعا کنید همه چی ...

خداروشکر 🌟☺️

سلام بچها جواب ازمایشمو گرفتم مثبت شده خداروشکر،،ایشالله قسمت بقیه دوستان بشه،،واسم دعا کنید همه چی ...

مبارک باشه شمیم جون انشاالله همه مراحل بعدی رو به خیر و خوشی پشت سر بزاری