2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044219 بازدید | 684364 پست
عزیزم نگران نباش، شاید دو قل گرفته از اول بعد یکیش متوقف شده  چرا این همه آزمایش دادی؟

اشتباه محض

درصدی هم میشه اگه دوقلو باشه دوتاش مونده باشه؟!؟؟؟

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اشتباه محض درصدی هم میشه اگه دوقلو باشه دوتاش مونده باشه؟!؟؟؟

یاسمین جون من دیشبمم دیدم یکی از بچه ها بهت گفت ولی من یه اپلیکیشن بارداری خارجی نصب کردم که توش میزان رشد hcg رو هر هفته حدودی میگه از هفته 5 به بعد رشدش اصلا دو برابر نیست و هی درصد رشدش کمتر میشه توروخدا نگران نباش مهم رشد بتاس که تا این عدد اومده و مطمئن باش سقط نمیشه

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
یاسمین جون من دیشبمم دیدم یکی از بچه ها بهت گفت ولی من یه اپلیکیشن بارداری خارجی نصب کردم که توش میز ...

ممنونم نیلدا جان از ارامشی که بهم دادی

انشاالله که خیر

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
یاسمین جون من دیشبمم دیدم یکی از بچه ها بهت گفت ولی من یه اپلیکیشن بارداری خارجی نصب کردم که توش میز ...

میشه به منم اسم اپلیکیشنتو بدی هرچی نصب کردم پولی بوده هیچی نداشته

لیانا جون سه ماه بعد باردار شد، فکر کنم اونم سزارین شده بود  نظر دکترها فرق داره باهم  ا ...

سلام عزیزم حالتون خوبه؟؟ شما بودین از خارج از ایران میومدین برای آی وی اف درسته؟؟ من خیلی وقته سایت نیومدم درست یادم نمیاد 

ازتون راهنمایی میخوام

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

دخترا سلام کسی از خارج از ایران هست که اومده باشه ایران آی وی اف؟؟ لطفا اکر هست بهم معرفیش کنین 

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
وای ماهرخ خوبی؟ دخترای نازت خوبن؟ انقدر صدات کردم تو اون تاپیک درخواست دوستی دادم ولی نبودی دکتر ب ...

عزیزم نیستی؟؟؟

سلام دوستان

من دوساله اقدامم

دکتر رفتم دارو و اینا مصرف کردم نشد

یه مدت بیخیال شدم

الان دوباره میخوام شروع کنم

میشه راهنمایی کنید از کدوم دکتر شروع کنم؟

همیشه دنبال این بودم که یه آدم خاص تو زندگی کسی باشم اما همیشه یه آدم معمولی و حتی کم اهمیت تو زندگی بقیه بودم. و این بزرگترین درد منه. خدایا به خاطر وجود تنها دخترم، عشق اول و آخرم، هزاران بار شکرت🙏🙏🙏🙏🙏
دخترا سلام کسی از خارج از ایران هست که اومده باشه ایران آی وی اف؟؟ لطفا اکر هست بهم معرفیش کنین  ...

ماهیرخ جون خوبی عزیزم؟ انشالا دوباره بارداری؟؟

عزیزم @سیلویا جون از خارج اومدن چند هفته ای هست که مثبت شدن 

سلام عزیزم. ممنونم من هفته قبل اورژانسی زایمان کردم. تو ۳۴ هفته تمام. بچه هام تو دستگاهن 😔

دارچین جون مبارک باشه انشالا قدمشون خیر باشه 

نگران نباش دخترای خوشگلمون زودی مرخص میشن میان پیشت مراقب خودت باش بتامتازون زده بودی؟ 

سلام دوستان

من دوساله اقدامم

دکتر رفتم دارو و اینا مصرف کردم نشد

یه مدت بیخیال شدم

الان دوباره میخوام شروع کنم

میشه راهنمایی کنید از کدوم دکتر شروع کنم؟

همیشه دنبال این بودم که یه آدم خاص تو زندگی کسی باشم اما همیشه یه آدم معمولی و حتی کم اهمیت تو زندگی بقیه بودم. و این بزرگترین درد منه. خدایا به خاطر وجود تنها دخترم، عشق اول و آخرم، هزاران بار شکرت🙏🙏🙏🙏🙏