2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044175 بازدید | 684362 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ایشالله به زودی زود توام جواب میگیری عزیزم منم ۳بار با طرازی منفی شدم ناامید نباش دکترتو عوض کردی ای ...

انشالله الهی آمین مرسی مامان جون. آره خدا رو شکر پیش این دکترم آرامش دارم. خوبی شما این بوده جنین زیاد داشتی من به خاطر کیستم کم تخمک میده ولی توکل به خدا بخواد بشه میشه ❤❤❤

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
عزیزم من از وقتی رفتم تحت نظر دکتر رحیمی همه سونوهامو ایشون انجام دادن. به همین خاطر حتی اسم سونوها ...

مبارک باشه دارچین جون حدس زدیم احتمالا زایمان کردی انشالله به زودی نی نیا میاین پیش خودت صحیح و سلامت گلم خدا حفظشون کنه ❤❤

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
عزیزم من از وقتی رفتم تحت نظر دکتر رحیمی همه سونوهامو ایشون انجام دادن. به همین خاطر حتی اسم سونوها ...

دارچین جون تبریک میگم برای به دنیا اومدن نی نیهای قشنگت.ایشالله جفتشون تو همین مدت صحیح و سالم میان خونه .و خونت پر میشه از صدای خنده هاشون  

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........
سلام عزیزم. ممنونم من هفته قبل اورژانسی زایمان کردم. تو ۳۴ هفته تمام. بچه هام تو دستگاهن 😔

سلام عزیزم . بسلامتی و خوشی . قدمشون مبارک . نگران نباش توکل کن به خدا . ما هم دعا میکنیم 

عزيزم علتش چي بود؟ سركلاژ كرده بودي؟ واي اينارو ميخونم قلبم مياد تو حلقم😭😭😭

والا آخرش هم نفهمیدیم علتش دقیقا چی بود.هر دکتری یه چیزی گفت.نه سرکلاژ نشده بودم اخه سرویکسم طولانی بود دکتر گفت نیازی نیست.

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت
ممنون عزیزم اره من همیشه بلاست بودم ۳بار دکتر طرازی بار اخر مام ۳ بار با طرازی انتقال اول ۳بلاست ...

مبارکه‌عزیزم

میشه‌بگی‌‌تومرکزمام‌‌دکترت‌کی‌بود؟

بعدش‌چه‌کارهایی‌کردکه‌ایندفعه‌مثبت‌شدی؟

ممنون

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
سلام بچه ها.برای انتقال چنتا جنین فریز درمیارن انتقال میدن؟

سلام عزیزم، جنین پنج روزه یکی یا دوتا یا سه تا

جنین سه روزه هم دوتا یا سه تا معمولا

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
مبارک باشه عزیزم انشالله کوچولوهاتم خیلی زود صحیح و سالم مرخص میکنی و میبری خونه🥰🥰🥰🥰

سلام نیلوفر جون

ببخشید که این سوال و ازت میپرسم سونو ان تی شما کجا رفتی تو رشت؟ بعد خودش میگه ازمایشش رو کجا بریم؟ دکتر عبدالهیان بهم گفته برم سیمین آزادبخش میخوام آزمایشش رو برم ازمایشگاه رازی میشه؟ 

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
عزیزم انوکسا و آسپرین داری؟

انوکسا دارم

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚