2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044213 بازدید | 684364 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام بچها جواب ازمایشمو گرفتم مثبت شده خداروشکر،،ایشالله قسمت بقیه دوستان بشه،،واسم دعا کنید همه چی ...

ای جانم خداروشکر‌..مبارکت باشه چنده عدد بتات؟دو مرحله ای بود انتقالت؟

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩
دخترا سلام کسی از خارج از ایران هست که اومده باشه ایران آی وی اف؟؟ لطفا اکر هست بهم معرفیش کنین  ...

ترانه هست

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
سلام عزیزای دلم خدا برای منم خواست و مامان شدم  خودم هروقت اینجا میدیدم یه منتظر مامان شده ام ...

ایشالا ۹ ماه رو به سلامتی طی کنی و عزیز دلت رو بغل بگیری 

چقدر خوشحال شدم 

امیدوارم بهترینها در انتظارتان باشه

با حال خوشت برامون دعا کن تا یه روز بیایم و خبر با داریم نه رو به دوستان بدیم

اگه کسی آی وی اف کرده میشه بگین چه داروهایی استفاده کرده چند سیکل پانکچر میکنن 

سلام عزیزم

آمپولای سینال اف، اورگالوتران، hmg،hcg رو دکتر برای قبل از تخمک کشی بهم داد

و آمپول واریوپپتیل هم برای آزادسازی تخمک 36 ساعت قبل از تخمک کشی بهم داد، دوبار تخمک کشی شدم، یه بار 19 سیکلم، بار بعدی که سه ماه بعد بود 21 سیکلم بود.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
ای جانم خداروشکر‌..مبارکت باشه چنده عدد بتات؟دو مرحله ای بود انتقالت؟

جانت سلامت عزیزم ۱۰۵۹ عددبتام بود،،اره گلم دومرحله ای بود

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
من بهم سینال اف داده تا ۸قاعدگی میخواستم بدونم بعدش چی میده

بعدش باز سونوت می کنه ببینه تخمکا چقدر رشد کردن، باز میگه آمپولا رو ادامه بده، بعد باز میری رشد و تعداد تخمکا رو با سونو چک می کنه دیگه سایز و تعدادشون به یه حد مناسبی که رسید روز تخمک کشی رو تعیین می کنه،36 ساعت قبل از عمل میگه آمپول آزادسازی بزنی و 36 ساعت بعد از تزریق آمپول آزادسازی عمل تخمک کشی رو برات انجام میدن.

مبارک باشه شمیم جون انشاالله همه مراحل بعدی رو به خیر و خوشی پشت سر بزاری

مرسی گلم ایشالله ،،خدا دامن همه منتظرا رو سبز کنه ایشالله

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
وای ۱۹سیکل دور نیست

نه اصلا، مهم رشد و تعداد تخمک هست، کنترل سیکل دست خود دکتر هست، اتفاقا من تخمک کشی بعدیم که 21 سیکل بود، تعداد جنین بیشتری تشکیل شد، اصلا نگران نباش گلم.