2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044423 بازدید | 684389 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانما لطفا اگه پیام منو دیدین جوابمو بدین ممنون میشم🌺 من تازه فهمیدم ک باید آی وی اف کنیم حال ...

سلام

یزد و شیراز برای ای وی اف خوبن

خودتو اسیر نکن که حتما بیایی تهران

اگه سنت پایینه و تا حالا ای وی اف نکردی

مراکز دولتی با قیمت خیلی کم انجام میدن برات

اما اگه پولش برات مهم نیست یه جای خصوصی خوب برو

سلام یزد و شیراز برای ای وی اف خوبن خودتو اسیر نکن که حتما بیایی تهران اگه سنت پایینه و تا حالا ا ...

سنم پایینه ولی میخوام جایی برم ک فورا نتیجه بگیرم. نظرتون درمورد کلینیک خاتم چیه؟

خوزستانم ولی هرجا ک بهتر باشه میرم برام فرقی نداره

شیراز مرکز درمان ناباروری سیروس رستمی(من خودم اینجا میرم، انتقال دادم و چند روز دیگه باید آزمایش بدم)

تهران مرکز مام، هر دو خصوصی هستن و هزینه ها تقریبا زیاد هست، ولی خیلیا نتیجه گرفتن، انشاءالله دامنت به زودی سبز شه عزیزم.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
یعنی با وجود اینها باز هم بتا رشد نکرد ؟

نه دیگه افت کرد،بی بی چکم یه هاله خیلی کم رنگ انداخت،میگم شایدسرم دوتاکم بوده اخه چرادوتانوشت،بعدم گف دفعه بعدپی ارپی کن،احتمالاخونرسانی ب رحمت کم بوده یاجنین ضعیف بوده

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
چشم ایشالله

سلام عزیزم خوبی چخبر

جواب کاریوتایپ شما اومد؟

راستی آزمایش های ایمنی اتعقادی رو دادی؟

من یه فاکتور انعقادیم مشکل داشت

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام خانما تو دورانی ک امپول تزریق میکنیم برای تحریک تخمک گذاری پیاده روی و کار کردن زیاد مشکل ایجاد ...

پیاده روی آروم مشکلی نداره عزیزم ولی کارسنگین نداشته باش مثلاً بلندنشی خونه تکونی کنی سعی کن جاروبرقی هم نکشی 

زینب جون ممکنه که اصلا درمان نشه ،من خیلی نگران این موضوع شدم ؟آزمایشاتم رو بزارم یه نگاه بهشون میند ...

عزیزم این چه حرفیه، آنا جون هم مثل شما بود، دفعه دوم طبیعی باردار شد خبر نداشت، یهو فهمید قلب نی نی هم سالم تشکیل شده بود بعدش انوکسا شروع کرد 

حالا دیگه چون شما خبر داری به راحتی قابل کنترله