2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044397 بازدید | 684384 پست
سلام عزیزم من قراره پریود شدم برم برای شروع داروهای انتقال امروز جواب ازمایش تیروئیدمو تو سایت دیدم ...

سلام عزیزم، اره درست فکر کردی گلم، حتما زودتر باید بری فوق تخصص غدد بهت لووتیروکسین بده

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره بخدا خیلی دارن اذیت میکنن امروز رفتیم پزشک قانونی 4ساعت نشستیم یه آزمایش ترک اعتیاد فقط گرفتن از ...

حق داری عزیزم کارای اداری واقعا دست وپاگیرن همه‌اشم کارای بیخودین خدامشکلتون حل کنه انشاالله .ببخشید میپرسم شمااگه همسرت اوضاعش خوب هست چراتخمک اهدایی نمی‌گیرین حداقل دردسرش کمتره چون یادم گفتی تخمک خودت ضعیفه درسته؟

تیروید منم کم کاار بود ولی زیر 3برای انتقالم که استرادیول خوردم یهو شد 5بعد که ازمایش انتی دادم شده ...

گلم یعنی انتقال ندادی تاتیروییدت تنظیم بشه؟ 

منم مدتی هست که تیروییدم تنظیم نمیشه یامیره بالا یااینقدرمیادپایین که به سمت کم کاری می‌ره موندم چکارکنم

نه دیگه افت کرد،بی بی چکم یه هاله خیلی کم رنگ انداخت،میگم شایدسرم دوتاکم بوده اخه چرادوتانوشت،بعدم گ ...

هنوز هم جنین داری ?انشالله که دفعه بعد نتیجه میگیری عزیزم

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

بچه ها من این ماه میرم تو سیکل انتقال دارو هاییکه برای انتقال میدن قیمتاش چه حدوده؟ خیلی گرون میشه؟ 

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑
عزیزم این چه حرفیه، آنا جون هم مثل شما بود، دفعه دوم طبیعی باردار شد خبر نداشت، یهو فهمید قلب نی نی ...

مرسی از دلگرمیت گلم ،آخه ماما دکتر داخل شهر خودمون گفت در علم پزشکی هیچ صد در صدی وجود نداره ،خودم هم نت گردی کردم متاسفانه به خاطر همین خودم رو باختم

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
خوزستانم ولی هرجا ک بهتر باشه میرم برام فرقی نداره

زیر نظر کدوم دکتری ؟نمیخوای اهواز  انجام بدی ؟

سلام ببخشید شوهرمن ۳۰ ازمایش اسپرم قراره بده گفتن ۳ تا ۵ روز از اخرین بار که تخلیه اسپرم داشته بگذره ...

سلام همون ۳ روز کافیه

زیر نظر کدوم دکتری ؟نمیخوای اهواز  انجام بدی ؟

درحال حاضر زیر نظر هیچ دکتری نیستم. همسرم زیر نظر  دکتر خردمند بود ک اونم گفت برین مرکز ناباروری آی وی اف انجام بدین

اهواز کدوم دکتر بنظرتون خوبه؟ حس میکنم رسیدگیشون زیاد خوب نیست