2777
2789
عنوان

حرف چرت زنعموم

1333 بازدید | 29 پست

قبل اینکه من برم دستشویی دمپایی خیس بود  وقتی از دستشویی اومدم بیرون   زنعمومم خاست بره دید دمپابی خیسه بهم گفت این ابه دیگه گفتم بله پس شاشه گفت ن خاستم مطمن بشم بعدم باکراهت پاش کرد  خاست همون دمپایی بکنم تو حلقش

عزیزم تاپیک پر بازدیدت قفل بود اینجا برات نوشتم

خیلیا توی اون تاپیکت فشاری شدن

و مثل زنداداشت رفتار کردن

اینکه کسی ادم بپسنده هر جایی نه غیر عادیه و نه کار بد

از خود من بارها و بارها جایی خواستگاری شده از طرف مادر خواهر یا حتی برادر

نمیدونم چرا اینهمه جبهه گرفته شد

شاید حسادت

اینا به کنار حتما بگو بیان و صحبت کن با هر موردی

الهی خوشبختیت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا همه تاپیکاتو هی قفل میکنی تاپیک زنداداشت اومدم پست بزارم دیدم قفله 

ببین با زنداداش حسودت چرا قطع ارتباط نمیکنید ؟؟؟

زنداداش منم حسود وبدذاته اما ازش دوری میکنیم هیچیمون رو بهش نمیگیم دیگه چه برسه باهاش بریم بیرون مقصر خودتم هستی که با چنین کسی درد ودل میکنی باهاش بیرون میری بنظرم با خانوادتم صحبت کن چه کاری کرده تو مغازه بگو از این به بعد نمیخام ازم چیزی بدونه خواستکار بیاد حرافاتونو بزنید تمومش کنید برای مراسم بله برون بگید بیاد بزارید بترکه زنداداش من تا روز نامزدی از هیچی خبر نداشت 

خدایا کمکم کن ...  متاسفانه آی وی اف ام منفی شد دعا کنید خدا حاجتمو بده 
عزیزم تاپیک پر بازدیدت قفل بود اینجا برات نوشتمخیلیا توی اون تاپیکت فشاری شدنو مثل زنداداشت رفتار کر ...

مقصر استارتر هم هست که با زنداداشی که اینهمه بهش ضربه زده رفت وآمد داره باهاشم میره بیرون منم زنداداشم حسوده اما ازش دوری میکنیم هیچیمون رو نمیگیم زمانی که روز نامزدیم بود بهشون گفتیم 

مقصر استارتر هم هست که با زنداداشی که اینهمه بهش ضربه زده رفت وآمد داره باهاشم میره بیرون منم زندادا ...

اخه جنگ میشه یا داداشس اذیت میکنه

یا مادرش نمیذاره

بعضیا اینجورن

مثلا برای اینکه داداششون اذیت نشه ناچارن

اخه جنگ میشه یا داداشس اذیت میکنهیا مادرش نمیذارهبعضیا اینجورنمثلا برای اینکه داداششون اذیت نشه ناچا ...

چه مسخره چه جنگی روابشون رو با زندادشون کم کنن جنگ میشه یا استارتر با زنداداشش خرید نره یا تحویلش نگیره والا هرکی دور اطرافم دیدم طرف دختراشونن تا عروس 

چرا همه تاپیکاتو هی قفل میکنی تاپیک زنداداشت اومدم پست بزارم دیدم قفله ببین با زنداداش حسودت چرا قطع ...

ن واقعا دیگه نمیخام باهاش رفت امدی داشته باشم‌ قفل کردم حزفاشون اعصابمو یهم‌میریخت