2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044420 بازدید | 684389 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان ویتامین دی با دوز هفتگی زودتر بالا میره یا روزانه؟ لطفا هرکی میدونه جواب بده

عزیزم من هفتگی خوردم الانم ازمایش دادم 40شده فکر کنم دیگه ماهانه بخورم

خدایا شکرت که یه معجزه خیلی بزرگ در حد و اندازه خدایی خودت میندازی وسط زندگی من....،خدایا شکرت که حال و هوای آینده قشنگی که برام در نظر گرفتی و از همین حالا میتونم حس کنم...،خدایا سپاسگذارم که به من ایمان دادی که هر آنچه بخواهم ،میشود....خدایا بابت نی نی که قراره آینده بهم بدی خیلی شکر گذارم
سلام بچه ها بالاخره رو چهاردهم منم رسید الان آزمایش دادم تا ساعت ۱۱ جواب میدن توکل به خدا

سلام

جواب ازمایشتونو گرفتین؟

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
عین شوهرمن  والا معتاداش هم راحت بچه دار شدن

اره بخداااا .😔

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 
ممنونم دلارام جان عزیزم که وقت گذاشتی و توضیح دادی ،شما هم همین دو فاکتور مشکل داشتی ؟میدونم قبلا از ...

عزیز دلم مهم اینه الان مشکل رو پیدا کردی.دیگه به گذشته فکر نکن.ان شاالله این دفعه دیگه مامانی حتما. برا من فاکتور mthfr مشکل داشت.

خوبیم خدا رو شکر عزیزم .نه هنوز دوریمون تموم نشده. باید تا آخر هفته صبر کنم.بیشتر دلم برا شوهرم میسوزه .اون بیشتر از من ذوق دیدن و بغل کردنش رو داره.همش میگه دوس دارم تو بغلم بگیرمش .بیشتر از منم باید صبر کنه برا دیدنش. دلم نمیاد بدون شوهرم برم پیش پسرم

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
اگر گفتن دوم تا سوم بري، پس اين ماه انتقال داري، ال دي نداري ديگه براي من پريود اول بعد از پانكچر ا ...

خدا از دهنت بشنوه عزیزم واقعا دیگه حوصله صبر کردن ندارم 😭

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 
اگه خون باشه میشه سنگ کلیه باید چیکار کنیم برای انتقال بده آدم سنگ کلیه داشته باشه؟ اخه من سنگ دارم& ...

نه عزیزم برای انتقال که بد نیست

اما بهتره که اول درمان کنی چون اگر باردار بشی تو بارداری واست دردسرساز نشه

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
بچه ها زنگ زدم بیان توخونه ازم تست بگیرن دعا کنیدکرونا نباشه روزچهارانتقالمم خیلی خیلی ازتون میخوا ...

عزیزم نگران نباش منم روز ۶ و ۷ انتقال تب و لرز شدید داشتم دیگه گفتم حتما کروناست ولی فرداش خوب شدم شاید به دارویی چیزی حساسیت داری

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
آزمایشات ایمنی انعقادی عزیزم .قبل از انتقال مجدد حتما انجام بده. گرون هست ولی خوب چاره چیه .متاسفانه ...

سلام عزیزم متاسفانه من فراموش کردم زنگ بزنم 

الان اومدم تو تاپیک یادم افتاد خودت زنگ زدی؟

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم