2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044517 بازدید | 684391 پست
به نظر من که ربط داره اون دوستمون که کیست اندومتریوز نداره من تخمدان راست کیست اندومتریوز داره همیشه ...

آره عزیزم نیلدا جونم هم گفت کیست تخمدان نداشته فقط لگنش درگیر بوده. منم سمته راستم همیشه کمتر داشته دکتر هم گفت به خاطر اینه. دیگه چه کنیم باید بسازیم. شما چیکار کردی مهگل شروع نکردی

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دفعه قبل ابن سینا بودم گلم. اینسری دکتر شهلا اسرافیلی. برای قبل پانکچر هم دادن پرسیدم واسه چیه گفت ب ...

موفق باشی گلم منم از امروز داروهای پانکچرم شروع شده امپول زیر جلدی فلوتروپین. کلومفین و متفورمین داده

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
موفق باشی گلم منم از امروز داروهای پانکچرم شروع شده امپول زیر جلدی فلوتروپین. کلومفین و متفورمین داد ...

ممنونم گلم. به سلامتی عزیزم انشالله کلی تخمک خوب داشته باشی و همشون جنین بشن.😍

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
من بارها ليست مكمل هاي تقويت تخمك را گذاشتم من همه ي ليست را خوردم به علاوه پودر NAC 👇👇👇 پود ...

عزیزم ملاتونین و سلنیوم برا چی هسش

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
چه آزمایشی گلم منم دوتا انتقال منفی داشتم

آزمایشات ایمنی انعقادی عزیزم .قبل از انتقال مجدد حتما انجام بده. گرون هست ولی خوب چاره چیه .متاسفانه پزشک ها تا ۳ تا انتقال منفی نداشته باشی بررسی نمیکنن

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
کدوم صفحه هسش گلم

عزیزم نمیدونم کدوم صفحه هست .قبلا بچه ها کپیش کرده بودن من از رو اون یادداشت کردم 

@زینبی_بابا   گلم لطف میکنی لیست آزمایشات ایمنی و انعقادی رو برای دوستمون بزاری 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

دوستان ویتامین دی با دوز هفتگی زودتر بالا میره یا روزانه؟ لطفا هرکی میدونه جواب بده

فولیک اسید۱یا۵میلی؟ من ماه آینده انتقال دارم میخوام تااون موقع دوبارآمپول  نوروبیون بزنم،احساس ...

یک می خوردم، ولی الان بعد از انتقال جنین 5 گفتن بخور

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست