2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044364 بازدید | 684381 پست
الهی آمین منم بیشتر وقتا گریه میکنم میگم خدا مگه یه زن چه آرزویی بزرگتر از این میتونه داشته باشه انش ...

انشالله حتما همینطوره.. تو بزرگی خدا شک نکن خواهر

یا رب نظرِ تو برنگردد؛ برگشتنِ روزگار، سهل است...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام.بچه ها ب من گفتن تا۳روزبعدازانتقال آمپول پروژسترون استفاده کن وبعداز۳روزشیافهر۱۲ساعت ی دونه یع ...

سلام عزیزم، به منم همینو گفتن، از فردا که روزم چهارم هست باید شیاف هر 12 ساعت یه دونه استفاده کنیم.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
عزیزدلم😍😍😍😍خدا حفظش کنه از طرف من محکم بوسش کن.اسمشو چی گذاشتی؟ عزیزم داری به نینیت شیر میدی ل ...

ممنون عزیزم لطف داری بهمون😘😍

به یادت هستم ساراجان،،موقع زایمانم دعا کردم که این لحظه شیرین نصیبت بشه هرچه زودتر🙏

اسمشو محمد گذاشتیم❤

توکلت به خدا باشه انشالله مثبت میشی...انتقال چندمته؟با کدوم دکتر انتقال دادی؟چند تا جنین انتقال دادن ...

دفعه اول بود انتقال دادم 

امروز ازمایش دادم منفی شد 

یه دونه جنین داشتم فقط که همونم فرش انتقال دادن و نشد متاسفانه.

مورولا بی بود .

من مطب دکتر پیله ور میرم ولی برای پانکچر و انتقال میرم فاطمیه

عزیزم بعدش دلدرد مث پریودی داشتین؟ من دلدرد گرفتم از دومین بادکش و پهلومم تیر می کشید. به ماما که گف ...

عزیزم منم داشتم این دردارو البته خیلی شدید نبود منم فکر میکردم چون دارم بادکش تخمدان انجام میدم برا همین طبیعیه یکم درد زیزدل و پهلو داشته باشم برا همین به کسی نگفتم این قضیه رو و ادامه دادم خداروشکر انگار خوب بود و رحمم و حسابی گرم کرد چون منم پلی کیستیک بودم و رحمم سرده...

دفعه اول بود انتقال دادم  امروز ازمایش دادم منفی شد  یه دونه جنین داشتم فقط که همونم فرش ...

اخی عزیزم اشکال نداره توکلت بخدا ..انشالله دوباره پانکچر شو و نی نی نازتو انتقال بده

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩
نه عزیزم تاثیر نداره. فقط اگر تا حالا ال دی نخوردی بدون باید  هر شب سرساعت بخوری که لکبینی نیوف ...

ممنون از جواب،عزیزم دیروز دومین روزم بود دکتر گفت شروع کن به خوردن،زود شروع نکردم؟

هرگز رشته ی امیدم از تو قطع نمی شود...

خانما قبل از انتقال برای تقویت بدن و رحم چه ویتامینها و مکمل هایی خوبه بخورم؟لطفا هر کس میدونه راهنماییم کنه..‌چه دمنوش هایی بخورم رحمم گرم شه

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩
ممنون من  مقالات انگليسي  مرتبط به اين موضوعات را زياد مطالعه كردم من NAC را هم قبل پانكچر ...

سیلویا جون عزیزم شما تو پریودی برای گرم نگه داشتن رحم فقط عسل و سیاهدانه و مثلا خرما یا ارده و شیره خوردین؟

تو پریودی دارچین نخوردی؟من همیشه این کارو میکردم

عزیزم تو پریودیت این کارارو انجام دادی؟عرق رازیانه خوردی؟دراز نشست کردی؟

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
ممنون عزیزم لطف داری بهمون😘😍 به یادت هستم ساراجان،،موقع زایمانم دعا کردم که این لحظه شیرین نصیبت ...

ممنونم عزیزم خیلی لطف داری

نامدار باشه😍😍

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍