2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044355 بازدید | 684381 پست
ممنون میشم عزیزم اگر بپرسی .حالا خودم هم سعی میکنم فردا با قسمت کارشناسی تماس بگیرم ببینم نظرشون چیه

اره فکر خوبیه

منم برات میپرسم روزای حضور دکترهماتولوژ رو

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 
اره فکر خوبیه منم برات میپرسم روزای حضور دکترهماتولوژ رو

مرسی عزیزم لطف میکنی 😘

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میخای حالا روزی که میای یه نوبت دکتر خونم بگیر که اگه گفتن باید بری دیگه درگیر وقت گرفتن نشی

آخه من نمیدونم چه روزی قراره بیام که نوبت بگیرم .پریودیم منظم نیست .ولی خوب انشالله که همکاری میکنن

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
والا تو انتقال سومم خراش انجام دادن برام. ولی متاسفانه بازم جواب نگرفتم. دیگه بعد انتقال چهارم انقد ...

بسلامتی عزیزم

خداروشکر نتیجه گرفتی

جنینات چند روزه بودن وچندتا انتقال دادی؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
سلام عزیزم خوبی‌؟ حالت بهتره گلم؟  خدا  رو شکر 😍 😍 😍 😍 یک قدم به مادر شدن نزدیکتر شدی ...

مرسی گلم 

وقتی دکتر گفت روی تخمدان اندرومتریوز داشتم و اینکه لوله هام بازه و خوب کار میکنه انگار دنیارو بهم دادن

ایشالا مادر شدن تمام منتظرا به خصوص بچه های این تاپیک

عزیزم شما اطلاعی در مورد ژن mthfr داری ? برای من نوشته c_c۶۷۷ هموزیگوت  1298 a/c هتروزیگوت &n ...

https://clinicgharb.ir/اخبار-و-مقالات/34-ژن-mthfr-و-مشکلات-ناشی-از-جهش-در-آن-کلینیک-غرب.html 

و

https://www.erythron-lab.com/BlogView/BlogDetail/1771/آیا-می-توان-با-داشتن-جهش-در-MTHFR-یک-بارداری-موفق-داشت؟

برامن 50داده میخواستم ببینم بقیه دوزش چنده

براي من ٥ هست دوز پردنيزولون

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️

سلام به همگی،من دیروز رفتم دکتر که مراحل انتقال رو برام شروع کنه،اما متاسفانه بهم گفت کیست داری،من تا حالا نداشتم، این کیست چیه و از چی بوجود میاد کسی میدونه؟نگرانم ...بهم ال دی داد،۲۱ قرص کرم رنگ داره،۷ تا سفید،انقدر ناراحت بودم نپرسیدم چند تاشو باید استفاده کنم

هرگز رشته ی امیدم از تو قطع نمی شود...
سلام به همگی،من دیروز رفتم دکتر که مراحل انتقال رو برام شروع کنه،اما متاسفانه بهم گفت کیست داری،من ت ...

نگران نشو عزیزم ممکنه بخاطر داروهای پانکچر باشه اغلب با یک دوره ال دی  رفع میشه. روال عالی ال دی اینه که از رو سوم پریودی تا ۲۱ روز بخوری قطع میکنی تا پری بیاد

اون قرص سفیدا هم دارونما هست 

سلام به همگی،من دیروز رفتم دکتر که مراحل انتقال رو برام شروع کنه،اما متاسفانه بهم گفت کیست داری،من ت ...

حتما سر ساعت بخور. گوشی رو زنگ بزار با ال دی برطرف میشه. 

خدایا شکرت

سلام عزیزم منم قرصم همینجوری بود، از پنجم پریود می خوردم تا کرم رنگا تموم شه، قرصای سفید رنگ هم دارونماس یعنی خوردن یا نخوردنش تاثیری نداره.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
نه اتفاقا عصرها قبل از خواب عصر میزدم و بعد دراز میکشیدم همینجوری که میگی همسرم با دوتا انگشت اون ن ...

راستی منظورم این نیست اروم اروم سوزنو بکشی بیرون

منظورم اینه وقتی مواد داخل سرنگ تموم شد چند ثانیه صبر کنی بعد بکشی بیرون

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚