2777
2789

استرس که تو مدارس دولتی سره بچه میاد تا اخر عمر همراهشع. 

مهم نیست الفبا رو امسال یادبگیره یا سال اینده اما این بار منفی که رو بچه هست تا عمر داره همراهش خواهد بود. 

واااای نگم از مادر های لول پایین و سطحی خاله زنک هایی که خودشون یکی رو میخوان تا تربیتشون کنه. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه من غیرانتفاعی میره ولی با حرف شما مخالفم 

چرا باید ی خانواده تو قرض و بدهی بیفتن که بچه بره غیرانتفاعی ؟ بعد مگه فقط ی ساله ؟ ۱۲ ساله و هرسال هم نرخش میره بالاتر

پارسال شهریه مدرسه بچم ۵۵ بود امسال شده حدود ۱۰۰ حالا همسر من داره هزینه میکنه ولی اگر نداشت اصلا قرض نمیکردم اونم هرسال

قطعا نمیفرستم

اگر میدونستم این طوره امسال مبل و فرشم رو عوض نمیکردم و بچه هام رو میفرستادم غیر انتفاعی. 

مشق هاشون داخل کلاسه ازشون راه به راه امتخان نمیگیرن مادرهاش سطحشون خییییلی بالاتر از دولتیه 

نمیشه۸۰ درصد جامعه با فقر و نداری و بدبختی سالی یکی میزان تا نسل عقب موندشون خداییی نکرده منقرض نشه ...

ای وای چه طرز حرف زدنه

آدم که از فردای خودش خبر نداره نمیدونی خدا برای خودتون چی درنظر گرفته 

واقعا نمیترسین اینجوری حرف میزنین؟

اگر میدونستم این طوره امسال مبل و فرشم رو عوض نمیکردم و بچه هام رو میفرستادم غیر انتفاعی. مشق هاشون ...

اشکال نداره حالا خودت توی خونه بیشتر باهاشون کار کن 

منو ریپ نزن و چرت و پرت نگو من اعصاب ندارم، سرم درد میکنه واسه دعوا و بحث کردن تا ته تعلیقی هم هستم پس به کاربری خودت رحم کن

اگر میدونستم این طوره امسال مبل و فرشم رو عوض نمیکردم و بچه هام رو میفرستادم غیر انتفاعی. مشق هاشون ...

هیچ مدرسه ای مشق هاشون داخل کلاس نیست 

تمام نزدیکان من بچه هاشون غیرانتفاعی میرن همشون تکلیف تو خونه هم دارن دختر خودمم یکی از بهترین مدرسه های غیرانتفاعی رو میره اونم مشق داره تو خونه 

شما میخوای خودت راحت باشی فکر میکنی چون دولتیه کارت زیاده اگر غیرانتفاعی بود راحت بودی در صورتی که همچین چیزی نیست

بچه من غیرانتفاعی میره ولی با حرف شما مخالفم چرا باید ی خانواده تو قرض و بدهی بیفتن که بچه بره غیران ...

تاکید میکنم اموزش بچه از همهههههه چیز مهم تره. 

میارزه خانم هایی که مداوما وسایل خونه عوض میکنن. 

سفر میرن. 

این هزینه رو بزارن پای اموزش بچه هاشون. 

ای وای چه طرز حرف زدنهآدم که از فردای خودش خبر نداره نمیدونی خدا برای خودتون چی درنظر گرفته واقعا نم ...

نه نمیترسم.از غیب که بچه نمیاد برام..باید خودم بزام..که نمیزام

انقدر هم شعور داشتم که با این وضع جامعه و با توجه به وضع مالی خودم بچه دنیا اوردم که بتونم خوب  تربیتش کنم

فردا روزی هم اکر اتفاقی  افتاد و وضع مالیم بدتر شد لااقل بتونم این بچه رو هندل  کنم..یه گله بچه رو نریزم تو خیابون