2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044366 بازدید | 684382 پست
50؟؟؟؟؟!!!!!خییییییییلی زیاده، مطمئنی؟ بیماری خاصی داری؟  برای بقیه 5 و نهایت 10 هست؟  م ...

برای همین دفع پروتئین ام که بالاست داده

اره نوشته 50

دکتر نفرولوژی داده.فک کنم تو ازمایش هام ایمنیم بالا بوده

دکترها که درست توضیح نمیدن عزیزم تا سوال هم میکنی میگن حالا این داروها رومصرف کن 

تمام ازمایشها هم انگلیسیه نمیتونم بخونم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من قبلا متفورمین واسید فولیک داشتم همش یادم‌میرفت دیگه بعد انتقال گفتم حساسه  برا هرروزمو با قی ...

اوه اوه حق داری واقعا ایشالله مثبت میشی با عشق همشونو مصرف میکنی گیسو جون و اصلا دیگه یادت نمیره😁

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
من 3 بار iui کردم منفی شد  Ivf کردم از 17 تا تخمک فقط 3 تا جنین تشکیل شد چون مورفولوژی همسرم ص ...

میگم نیلدا جونم یه تخمدانت کیست داشت؟ چون خیلی تخمک خوب داشتی آخه من تخمدانیم که کیست داشت کمتر از اون یکی تخمک داشت پس به نظرم اصلا ربطی نداره چون شما هم کیست داشتی ولی خیلی تخمک دادی

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
مگه نمیگن تو میکرو اسپرمای خوبو جدامیکن پس چرا جنینا کم‌میشه

والا نمیدونم چرا انقدر کم شد گیسو جون هیچ دلیلی هم نگفتن گفتن شاید واسه اینه که مورفولوژی صفره یا تخمک بی کیفیت بوده مام متوجه نشدیم اون 3 تا هم 2 تاش فقط موند یکیش از بین رفت

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
میگم نیلدا جونم یه تخمدانت کیست داشت؟ چون خیلی تخمک خوب داشتی آخه من تخمدانیم که کیست داشت کمتر از ا ...

من کیست اندومتریوز تخمدان نداشتم سارا جون من فقط آندومتریوزم تو لگنم بود یعنی اصلا تخمدانم درگیر نبود

واسه همین تعداد تخمکم خوب بود اما گویا کیفیت تخمکا خوب نبود میگم جواب درست ندادن بهم که چرا جنین کم تشکیل شده متاسفانه 

ميتونه ارتروز گردن باشه ، اصلا سر و شونه را نبايد پايين بگيريد بخصوص موقع كار كردن با گوشي ، براي در ...

مرسي عزيزم، الان که باردارم، ديکلوفناک ضرر نداره؟

ورزشهارو دارم ولي خيلي درد دارم نميتونم انجام بدم.

من کیست اندومتریوز تخمدان نداشتم سارا جون من فقط آندومتریوزم تو لگنم بود یعنی اصلا تخمدانم درگیر نبو ...

آهان فکر کردم کیست توی تخمدانت داشتی. ممنونم

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
دوستان عزیزم من دیروز دو تا جنین بلاست انتقال دادم داروهام پردنیزولون شیاف پروژسترون روزی ۲تا و امپو ...

بسلامتی عزیزم انشالله که با انتقالت مامان میشی من روز اول فقط سوپ خوردم از فرداش دیگه شروع کردم به غذا خوردن ولی حتما کنار هر وعده غذاییم سوپ یا آش بود

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
تو روزای اول چه غذاهایی استفاده کنم بهتره ؟

غداهای ملین...سوپ قلم و پای مرغ...ماکارانی..سیب زمینی.‌‌ غلت و پروتئین مثل مرغ

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩