2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044366 بازدید | 684382 پست
ای واااای من بمیرم برات چی بهت گذشت اون لحظه چجوری دلشون میاد واقعا دکترم میگه من همه آزمایشارو بر ...

خدا نکنه عزیزدلم خدا نینی نازتونو براتون حفظ کنه

من دلم خیلی درست میگه مطمئنم نینیت سالمه اصلا نگران نباش موقعی هم که خودمو ترسوندن با خنده به شوهرم گفتم این بچه سالمه دلم روشنه حالا ببین کی بهت گفتم

من کلا دکترارو ول کردم فقط چسبیدم به دعا و توکل به خدا و توسل به ائمه 

خدا این معجزه ها رو داده مطمئنم خودش هم نگه دارشونه

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم امینوسنتز که خیلی دقیقه اصلا نگران نباش نی نی سالمه سالمه اذیتش نکن با این فکرای الکی خداروشکر ...

الهی عزیزم چه دختر صبوری فداش بشم روی ماهشو ببوس ولی دیگه به اون روزا فکر نکن الان کنار معجزه ی شیرین زندگیت کیف کن بذار اونم با لذت شیر تو بخوره به حد کافی تا حالا خودتو اذیت کردی

توکل به خدا که تنها امید و مونس روزای سخت زندگیمونه

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
انتقال با سونو بهتر از عمق رحم هستش ، تو كل دنيا با سونو منتقل مي كنن من نمي تونم چرا بعضي دكتر ها ت ...

چرا من دوبار با سونو انجام دادم اما فشار میاد روم

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
۳۲ جنینام ضعیف بودن bc

دختر نگران نباش خدا بخواد میگیره انشاالله اینبار همه مون بارداریم انشاالله بی بی چک مثبت

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
نه عزیزم برعکس عالیه یعنی با دارو ایشالله کلی فولیکول خواهی داشت عزیزم واسه این گفتم دکترتو عوض کن ک ...

چقد خوب انرژی خوب میفرستی دوست خوبم پایدار و سلامت باشی😍😍😍🙏🙏

ببخشید شما کدوم‌مرکز میری برای گرم‌کردن رحم لبنیات رو کلا حذف کنیم کافیه؟

والا من خیلی تخصص ندارم تو طب سنتی. فقط با یسری دمنوش و عرقیجات سعی کرد رحمم گرم بشه. و تاکید زیادی داشت که خصوصا خوردن ماست و لبنیات رو به حداقل برسونم. حالا نمیدونم چقدر تونسته تاثیرگذار باشه.

یا رب نظرِ تو برنگردد؛ برگشتنِ روزگار، سهل است...
خانم دکتر سید ریحان میردامادی میشناسین؟  همکار همسرم میگفت آزو بودم دارو داد طبیعی باردار شدم

واقعانی واسه کدوم شهره ؟داروهاشو کاش بگه ببینیم تکراری نیستن

دوستان عزیزم من دیروز دو تا جنین بلاست انتقال دادم داروهام پردنیزولون شیاف پروژسترون روزی ۲تا و امپو ...

انشاالله بچسبه به دلت فسقلیا

سلام  عزیزم ببخش ی سوال روز ۴ پریودم و تو سیکل پانکچرم گاهی تخمدانا و رحمم تیر میکشه ب نظرت علت ...

طبیعیه جونم تحریک میشه برا اونه 

دعامون کنه پونه خیلی راه پر از استرس و پرخرجی هسش ایندفعه باردار بشیم و میشیم با دعاهای پاکتون بی بی ...

اره بخدا هرچی بگی حق داری. یه وقتایی فکر میکردم دیگه جونم داره به لبم میرسه. فشار روحی و استرس یه طرف  هزینه ها و مصرف این همه هورمون یه طرف...

انشالله که به زودی زود به حق نرجس خاتون شما و همه ی منتظرا دامنشون سبز بشه و صاحب فرزند سالم و صالح بشیم.

یا رب نظرِ تو برنگردد؛ برگشتنِ روزگار، سهل است...