2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044213 بازدید | 684364 پست
سلام عزيز دلم. من خيلي خيلي گردنم درد ميکنه طوريکه از درد گريه ميکنم، به نظرت چکار کنم؟😭😭😭

سلام عزیزم الهی 😢 😢 😢 😢 ببین به خاطر هورمون های بارداری هست

اگر سرکلاژ نیستی و منع ورزش نداری کلاس های آنلاین یوگا بارداری ثبت نام کن 

بالش بارداری هم بگیر یو شکل 

من که خیلی راضی بودم، با اینکه منع ورزش داشتم ولی با بالش هیچ دردی نداشتم

حتما هم دکتر برو تا توصیه های کاملتری بهت بگه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برای همین دفع پروتئین ام که بالاست داده اره نوشته 50 دکتر نفرولوژی داده.فک کنم تو ازمایش هام ایمنی ...

آهان متوجه شدم، وگرنه حالت عادی 50 زیاد هست حتی برای مشکلات ایمنی ناباروری 

ای کاش بهتون میگفتن، آدم آگاهی داشته باشه چه خبرا تو بدنش خیلی ریلکس تر میشه

سلام خانما من این ماه وارد سیکل پانکچر شدم ازامروز میخوام امپولامو شروع کنم بعضی موقع ها احساس میکنم رحم و تخمدانام تیر میکشه ب نظرتون علت چیه اگ کیستی چیزی بود ک دیروز دکتر م میدید و میگفت

سلام خانما ببخشید سوالمو اینجا میپرسم لطفااااا راهنماییم کنید...اقدام یک شب درمیان اسپرم رو ضعیف میکنه؟؟از شب ده یک شب درمیان داشتم کیت تخمک گزاری حالا امروز که روز بیسته خط انداخته ناراحتم میگم اسپرم ها ضعیف شدن

سلام خانما من این ماه وارد سیکل پانکچر شدم ازامروز میخوام امپولامو شروع کنم بعضی موقع ها احساس میکنم ...

انشالله به سلامتی و با تعداد تخمک زیاد پانکچر شی...داروهات چی هستن و هزینشون چقد شد؟

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩
سلام خانما ببخشید سوالمو اینجا میپرسم لطفااااا راهنماییم کنید...اقدام یک شب درمیان اسپرم رو ضعیف میک ...

عزیزم از نطر علمی حتی اقدام یک شب درمیان باعث تقویت اسپرم میشه ...نگران نباش

جدی؟؟خیلی ممنون  فقط یه سوال الان که کیت دوخط شده بازم یک شب درمیان باشه یاهرشب

امروز و فردا رو نزدیکی داشته باش چون تخمک نهایتا ۴۸ ساعت میمونه

خانم دکتر سید ریحان میردامادی میشناسین؟  همکار همسرم میگفت آزو بودم دارو داد طبیعی باردار شدم

منم تعریفشو شنیدم یکی ازاشناهامون میگفت اما خب خسته شدم ازاین دکتر اون دکتر رفتن

انشالله به سلامتی و با تعداد تخمک زیاد پانکچر شی...داروهات چی هستن و هزینشون چقد شد؟

ممنونم سینال اف و Hmgو کلومفین و مکمل ی دوتا هم امپول سیتروتاید فک کنم اونو نمیدونم برای چیه 

قیمتشون ازادشد دومیلیون و سیصد البته ی مکمل برای شوهرم داده بود ک فقط ۵۰۰ تومن پول اون شد

آهان متوجه شدم، وگرنه حالت عادی 50 زیاد هست حتی برای مشکلات ایمنی ناباروری  ای کاش بهتون میگفت ...

سلام  عزیزم ببخش ی سوال روز ۴ پریودم و تو سیکل پانکچرم گاهی تخمدانا و رحمم تیر میکشه ب نظرت علت چیه

ممنونم سینال اف و Hmgو کلومفین و مکمل ی دوتا هم امپول سیتروتاید فک کنم اونو نمیدونم برای چیه  ...

اها یعنی بیمه قبول نمیکنه داروها رو یا شما خودتون بیمه نداشتید؟