2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044395 بازدید | 684384 پست
ممنون عزیزدلم  تو سونو ان تی گفتن ان تی زیاده ۴ بود آمنیوسنتز شدم سالم بود خداروشکر تا حالام د ...

عزیزم امینوسنتز که خیلی دقیقه اصلا نگران نباش نی نی سالمه سالمه اذیتش نکن با این فکرای الکی خداروشکر انومالی و اکوی قلبم خوب بوده پس نگرانی نداره لذت ببر از این روزا و از تکوناش. من که یاده بارداریم میوفته هنوزم بغض میکنم یادمه ۳۲ هفته ان اس تی بد بود بچم تکون نمیخورد اصلا اورژانسی سونو شدم بچه عینه ی تیکه گوشت خودشو جمع کرده بود منم گریه میکردم به دکتره میگفتم بچم مرده دیگه گفتوزندس ولی برو بستری شو صلاح نیست بری خونه تمام داروهامو قطع کردن امادم کردن واسه زایمان ولی خدارو شکر دخترم تا ۳۷ هفته صبوری کرد. خیلی روزای بدی بود 

یه دوره سینال اف و اچ ام جی زدم ۳تا تخمک داشتم فقط پس این نشون میده صفرنشده درسته بهمن ماه سال پیش ب ...

با چه دوز سینالی این تعداد داشتی عزیزم؟ منم با دوز 75 واحد سینال 3 تا داشتم که iui شدم بعد تو پانکچرم که شد 150 واحد با hmg شد 17 تا تخمک دکتر حواسش هست و دوز بالا برات درنظر میگیره که تخمک داشته باشی

البته من ذخیرم 4 هستش

اصلا به اینا فکر نکن فقط به مامان شدنت فکر کن

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دارچین برای بعد انتقال میگن نخورید مثل زعفرون تاکید رو این دوتابود لابد یه تاثیری داره

اره باعث ریزش اندومتر میشه

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
ممنون جوابش 7% هست خداراشکر

عالیه خداروشکر. مال همسرم 16 بود با اینکه یه دونه از رنج بالاتر بود دکتر آراسته به همسرم گفته بود بالاس گفت رنج 15 هست درست اما بهترین حالت زیر 10 هستش

۵۰ واحد یادمه گونال بود اون یکی یادم نیس

دکتر از تو سونو که نمیتونه دقیق بگه ذخیره شما چنده اون چون تخمدانتون کوچیک بوده این حرف و زده که اصلا منطقی نیست جواب ذخیره تخمدانت بیاد میشه دقیق گفت

منم همین مشکلو دارم یه لیوان اب خورده بودم کلا، دستشویی هم نرفتم داشتم میترکیدم اونجا که زود باشن. ب ...

عزیزم من بار اول انتقال انقدر مثانمو پر کردم که داست میترگید فقط گریه میکردم کسب کاری ممیکرد دکتر تا اومد حالمو دید سونو گرد به ماما گفت سریع سوند بزنید داره میترکه🤣🤣بعدشم منفی شد جواب ازمایشم دفعه بعدی اصلا مثانمو پر نکردم کلا قبله انتقال ی لیوان اب خوردم دیدم دستشویی دارم رفتم دستشویی یهو اسممو خوندن که بیا انتقال بدیم منم با مثانه خالی رفتم ولی خداروشکر مثبت شد.همه چی دسته خداست اون بخواد همه چی حله

@زینبی_بابا     سلام عزیزم من بالاخره دلو زدم به دریا رفتم لاپاراسکوپی شرح عمل برام ...

سلام عزیزم خوبی‌؟ حالت بهتره گلم؟ 

خدا  رو شکر 😍 😍 😍 😍 یک قدم به مادر شدن نزدیکتر شدی

خیلی هم عالی، ان شاء الله جشن مادر شدنت رو بگیریم 

عزیزم آب و مایعات زیادبخور وچون سابقه سنگ داری بهتره ی دکترارولوژ بری چکاب بشی ضررنداره چون توسیکل ا ...

مرسی عزیزم که ج دادی خودم موندم باید دکتر کلیه ام برم یا برم دکتر زنان معاینم کنه؟

در اندک من تویی فراوان یارب..
زینبی جون سلام من سه روزه احساس درد تو واژن و مجرای ادراریم میکنم احساس ادرار دارم مثلا ولی میرم دسش ...

سلام عزیزم احتمالا عفونت ادراری هست، بدون اینکه دارو بخوری برو تست کشت ادرار و آنالیز ادرار بده