2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044409 بازدید | 684385 پست
عزیزم انشالله به حق فاطمه زهرا با همین انتقالت مامان میشی عزیزم من تقریبا دو روز استراحت بودم اونم ...

سلام شما الان  چندهفته این؟؟؟قلب رو چندهفته دیدن؟؟ 

من شیش هفته  رفتم سونو فقط ساک بود طبیعیه ایا؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام.بچه ها ب من گفتن تا۳روزبعدازانتقال آمپول پروژسترون استفاده کن وبعداز۳روزشیافهر۱۲ساعت ی دونه یع ...

سلام چرا روز ۵ عزیزم از روز چهارم دیگه شیاف بزن 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
https://clinicgharb.ir/اخبار-و-مقالات/34-ژن-mthfr-و-مشکلات-ناشی-از-جهش-در-آن-کلینیک-غرب.html   ...

ممنونم گلم

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
اخه داری دوز بالا میدی به بدنت بعد دوبار از فردا میخوای کمش کنی قاعدتا این بیشتر الان خطر داره عزیزم ...

تونت هم خوندم همه مدلی گفتن ادم نمیدونه چکارکنه.

دوز بالاباشه خطرش چیه؟ممکنه پریود بشم؟

من از اول ساعت ده خوردم الان‌نمیشه ساعتشو بیارم جلوتر؟مثلا ۶صبح وعصربخورم

یا رب العالمین
عمق رحم حتما لازمه؟من اصلا چیزی نگفتن نفهمیدم اندازه گرفتن یانه .انتقالم با سونو بود فکرمیکنم عمق رح ...

برا این میگیرن که جای مناسب برا جنین و پیدا کنند انگاری

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
البته فکر میکنم که اگه لازم بدونن خودشون میگیرن

آدم استرس میگیره می‌خوام همه راهها رو برم ذخیره م کمه سنم بالا خدا کنه انشاالله خدا سوپرایزم کنه انشاالله می‌کنه دلم روشنه انشاالله همه منتظرا

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
وانیاجان همسرم هیچ مشکلی نداشت خداروشکر. خودم هم تنها مشکلم بارداری خارج رحم بود 8سال قبل، که منجر ب ...

دعامون کنه پونه خیلی راه پر از استرس و پرخرجی هسش ایندفعه باردار بشیم و میشیم با دعاهای پاکتون بی بی چک مثبت فقط می‌ذاریم

وقتي يکي تيکر بارداري ميذاره واقعا لذت ميبرم، انشالله بارداري راحتي داشته باشي عزيزم.

قربونت برم عزیزه دلم انشالله که شمام نی نی تو صحیح و سالم بگیری بغلت

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
سلام شما الان  چندهفته این؟؟؟قلب رو چندهفته دیدن؟؟  من شیش هفته  رفتم سونو فقط ساک ب ...

سلام عزیزم اره طبیعیع من ۹ هفته رفتم قلبو دیدم هنوز سه چهار هفته وقت داری بعضیا قلبشون دیرتر تشکیل میشه اصلا نگران نباش

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
بله عزیزم... 💙 دیگه تو این راه باید کفش اهنی بپوشی و ناامید نشی.. چون واسه خودش هفت خوانِ رستمیه ا ...

الهی آمین منم بیشتر وقتا گریه میکنم میگم خدا مگه یه زن چه آرزویی بزرگتر از این میتونه داشته باشه انشاالله همه مون نتیجه میگیریم انشاالله شکر خدا نتیجه گرفتی خوبه باز میایی و انرژی میدی به این انرژی ها نیاز داریم انشاالله سلامت باشی جونم منم ایندفعه انتقال سومه و انشاالله انتقال آخر و مثبتمه