2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044419 بازدید | 684389 پست
روز سوم اندومترم ۱۳ بود گفت خیلی ضخیمه باید هیسترو کوپی کنی الان من پری دارچین بخورم ؟

بخور عزیزم تاثیر داره ٱب زیاد بخور پیاده روی کن

خونرسانی به رحمت خوب باشه آندومترت رشدش متعادل میشه الان قطعا خونرسانی مشکل داره  

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

والا دکتر من میگفت دارچین شدیدا ضخامت اندومتر رو نازک میکنه از روز اول تا سوم پریودی میگفت مصرف نکن ...

جدی میگی من همش دارم دارچین میخورم 

چون میگم طبعش گرمه

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
عزیزم شما اطلاعی در مورد ژن mthfr داری ? برای من نوشته c_c۶۷۷ هموزیگوت  1298 a/c هتروزیگوت ...

آستارا جان کجاآزمایش دادی؟ هزینه ات چقدرشد؟این آزمایشات آناجون خوب بلد بودن تگش کن شایدبیادجواب بده

جدی میگی من همش دارم دارچین میخورم  چون میگم طبعش گرمه

باور کن من دو ماه میرفتم برای پانکچر فکر میکردم دارچین بخورم رحمم گرم میشه هی میرفتم میگفت اندومتر نازکه بعد از دهنم پرید گفتم من هیچی نمی‌خورم جز دارچین دعوام کرد گفت دارچین تو پریود باعث ریزش اندومتر میشه گفت خونریزی کامل قطع شد بخور از قبل پریودم اصلا نخور

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
سلام خانماقبلاهم این سوال پرسیدم کسی جواب نداد    مولتی ویتامین چندروز درهفته باید مصرف کن ...

قرصای مولتی ویتامین معمولا زیادیشون دفع میشه عزیزم 

میتونی هر روز بخوری یا هفته ای 3 بار اون دیگه به خودت بستگی داره اگه تایم کم داری تا پانکچر هر روز بخور

هم اندومترم ضخیم بود هم ذخیره تخمدانمدگفت کمه احتمال بارداری گفت خیلی پایینه 

بچه های اینجا خیلیاشون با ذخیره کم باردار شدن عزیزم

خیلیاشون با 2 تا تخمک پانکچر شدن همون براشون جنین شده و انتقال دادن و باردار شدن نا امید نباش و یه دکتر خوب که با ذخیره پایین کار میکنه انتخاب کن و تا وقتی ذخیره داری و صفر نشده از رحمت خدا ناامید نشو

فقط از من به تو نصیحت قبل سیکل تاپیک و خوب بخون و از بچه ها کمک بگیر و مکملای قوی بخور 2 ماه، هم خودت و همسرت بعد برید تو سیکل 

دکتر وسیله اس اون بالایی هرچی بخواد همون میشه

مرسی گلم که جواب دادی خدامیوه دلت سالم و سلامت نگه داره خواهرخوبم

انشالله خیلی زود یه دونه ازین میوه خوشگلا خدا تو دلت بذاره عزیزدلم ما هم ذوق کنیم مثل خودت

بچه های اینجا خیلیاشون با ذخیره کم باردار شدن عزیزم خیلیاشون با 2 تا تخمک پانکچر شدن همون براشون جن ...

یه دوره سینال اف و اچ ام جی زدم ۳تا تخمک داشتم فقط پس این نشون میده صفرنشده درسته بهمن ماه سال پیش بود

زینبی جون سلام من سه روزه احساس درد تو واژن و مجرای ادراریم میکنم احساس ادرار دارم مثلا ولی میرم دسش ...

عزیزم آب و مایعات زیادبخور وچون سابقه سنگ داری بهتره ی دکترارولوژ بری چکاب بشی ضررنداره چون توسیکل انتقال هستی هنوز وقت داری انشاالله که چیزی نیست

نمیشه دوتا بعدیشو با فاصله کمتر بخورم؟مثلا اخرشب بخورم .

اخه داری دوز بالا میدی به بدنت بعد دوبار از فردا میخوای کمش کنی قاعدتا این بیشتر الان خطر داره عزیزم دوفاستونم مثل پروژسترونه دیگه تو دستور پروژسترون نوشته اگه به تایم دارو نزدیکه دوز دوبرابر نشه

باز میخوای بچه های دیگه ببین چی میگن