2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044396 بازدید | 684384 پست
وقتي يکي تيکر بارداري ميذاره واقعا لذت ميبرم، انشالله بارداري راحتي داشته باشي عزيزم.

انشالله یه روزی ام قسمت ما منتظرا😢😭

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عه منم میخواستم از انصاری پور وقت بگیرم گفت تا دوهفته دیگه پره.گفتم برم سراغ یکی که سرش خلوت تر باشه ...

بله انصاري پور بالاترين امار انتقال مثبت تو ابن سينا را داره با  ٦٠ درصد ، بقيه ي دكتراي اونجا رو ٣٠-٤٠ درصد هست امارشون 

09155625844 به این یه زنگ بزن یا واتساپ عکس نسختو بفرست 

مرسی عزیزم

الان همسرم رفته ۱۳ آبان نسخه رو برده گفت شاید حظوری برم داشته باشن بدن 

نتونه پیدا کنه فردا تماس میگیرم

ممنون از لطفت

شما Hmg روزی چندتا بودی  پانکچر شدی الان چندتا تخمک داری

روزی یه دونه .۹ تا تخمک داشتم

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
سینال پن رو هم از اون روز شروع کردی  هرسینال پن اگ بخوای ۳۰۰ واحد بزنی بزاری روی ۴۸ برای چند ر ...

سینال رو هم از همون روز داشتم ولی خوب مال من پن نبود از این تکی ها بود که روزی دوتا میزدم

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
والا چی بگم برا من با اینکه پوستم نازک و حساس نیست الان پنج روزه نمیزنم ولی هنوز کبودیاش هست بعضی ...

بعد زدن امپول میشینی؟

من روزایی که جایی هستم و بعد زدنش نمیتونم دراز بکشم کبود میشه

بعد موقع تزریق با انگشت پنج سانت طرف راست یا چپ نافتو وشگون بگیر و خیلی اروم تزریق کن و بعد از تموم شدنش چندثانیه صبر کن بعد بیرون بیار

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
پونه جان لطفا بگو که مشکل هر کدومتونم چی بود و چند بار پانکچر شدی و چه جنین هایی با چه کیفیتهایی تشک ...

وانیاجان همسرم هیچ مشکلی نداشت خداروشکر. خودم هم تنها مشکلم بارداری خارج رحم بود 8سال قبل، که منجر به برداشتن لوله سمت راستم شد. دوسال بعدش طبیعی باردار شدم که تو دوماهگی از پله ها سقوط کردم و متاسفانه سقط شد. دیگه ازون به بعد باردار نشدم. تا سال 97 یه بار پانکچرشدم. 21جنین با کیفیت عالی و خوب برام تشکیل شد. دیگه همه ی 5تا انتقالم با همون یه بار پانکچر بود. 

تو اخرین انتقالم سه تا جنین بلاست کاشتم که یکیش عالی بود و دوتاش متوسط. که "الحمدالله الرب العالمین" بتام، بعد 10 سال زندگی و 8 سال چشم انتظاری مثبت شد...💙

خدا خودش کمکم کنه و تا اخرش برام حفظشون کنه.

به همه آرزومندا و منتظرا به حق بزرگی خودش سالم و صالحش رو عطا کنه💙

یا رب نظرِ تو برنگردد؛ برگشتنِ روزگار، سهل است...
من اما متوجه نشدم انگاری نگرفتن ایندفعه تو پریودی میرم اندازه بگیره

عمق رحم حتما لازمه؟من اصلا چیزی نگفتن نفهمیدم اندازه گرفتن یانه .انتقالم با سونو بود فکرمیکنم عمق رحم نگرفتن

یا رب العالمین

خانم ها من ازمایش ویتامین dدادم شده 40

از چند ماه پیش هفته ای یکی میخوردم به نظرتون دیگه خوبه ماهی یکی بخورم

خدایا شکرت که یه معجزه خیلی بزرگ در حد و اندازه خدایی خودت میندازی وسط زندگی من....،خدایا شکرت که حال و هوای آینده قشنگی که برام در نظر گرفتی و از همین حالا میتونم حس کنم...،خدایا سپاسگذارم که به من ایمان دادی که هر آنچه بخواهم ،میشود....خدایا بابت نی نی که قراره آینده بهم بدی خیلی شکر گذارم