2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044395 بازدید | 684384 پست
چشم عزیزم به دکتر زنان خودم که اس دادم گفتن باید بیای معاینه بشی و در صورت نیاز آزمایش بنویسیم ولی ی ...

خونی که تو ادرار به خاطر سنگ کلیه دیده میشه با چشم قابل تشخیص نیست عزیزم فقط با میکروسکوپ میشه دید

ولی الان بیشتر احتمال عفونت ادراری داری 

آره همون متخصص زنان بری اوکیه 

عزیزم من بار اول انتقال انقدر مثانمو پر کردم که داست میترگید فقط گریه میکردم کسب کاری ممیکرد دکتر تا ...

دقیقا همین طوره. واقعا ممنونم عزیزم.دلم اروم شد

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خونی که تو ادرار به خاطر سنگ کلیه دیده میشه با چشم قابل تشخیص نیست عزیزم فقط با میکروسکوپ میشه دید ...

اوکی خیلی از راهنماییت ممنونم عزیزم مرسی🥰😘

در اندک من تویی فراوان یارب..
اخه باید کم کم ضخامت بره بالا تو دوران پری نازک باشه بعدش کم کم ضخیم بشه

عزيزم ممكنه هيسترو خراش بدن برات، اينجوري ضخامت رو كنترل ميكنن 

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
یعنی درست میشه؟

يادمه يكي از بچه ها انجام داده بود، آره درست ميشه براي همين دكترت گفته هيسترو

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
یعنی درست میشه؟

انقد علم پيشرفت كرده كه فقط نبايد غصه بخوري. هزارتا دكتر ميتوني بري و نظرشون رو بدوني. خداروشكر كه توي دوره پيشرفت علم هستيم و هر چيزي چاره اي داره

بله گلم دکتر مشایخی

شما هم همین مشکل رو داری عزیزم ؟میدونی که متخصص خون چه روزهایی هستش ؟من شهرستانم .میخواستم فقط موقع شروع سیکل یه روز بیام و برگردم .به نظرت اگر یه ویزیت بیام پیش متخصص خون .بعد همون روز هم برم متخصص زنان دستور شروع سیکلم رو میده یا نه حتما باید روز یک تا سوم قاعدگی ویزیت بشم ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
شما هم همین مشکل رو داری عزیزم ؟میدونی که متخصص خون چه روزهایی هستش ؟من شهرستانم .میخواستم فقط موقع ...

من والا نمیدونم مشکل شما چیه ولی من چون سه تا انتقال منفی داشتم برام‌مشاوره خون و غدد و ایمونو نوشت دکتر

بعد رفتم دکتر خون که برام ازمایش نوشت جوابشو بردم گفت غلظت خون داری دیگه گفت باید تو سیکل انتقالت اسپرین و انوکسا مصرف کنی البته اینارو تو برگه مشاوره نوشت بردم دادم مشایخی

شما برات نوشتن بری دکترخون؟

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 
شما هم همین مشکل رو داری عزیزم ؟میدونی که متخصص خون چه روزهایی هستش ؟من شهرستانم .میخواستم فقط موقع ...

دکتر خون اول ازمایش مینویسه فکر نکنم بایه جلسه کارت راه بیفته

ولی منشیش یه اقای خوبیه

من بهش گفتم فلان روز میتونم بیام گفت باشه برا همونروز وقت داد ولی هر چی فکر میکنم یادم نبست چندشنبه بود

میخای فردا برات بپرسم؟

من والا نمیدونم مشکل شما چیه ولی من چون سه تا انتقال منفی داشتم برام‌مشاوره خون و غدد و ایمونو نوشت ...

ممنونم از توضیحاتت عزیزم .من نه خودم رفتم یه سری آزمایش انعقادی انجام دادم و همینطور ژن mthfr  و pai 1 که ظاهرا مشکل داره و درمانش استفاده از آنوکسا و آسپرین هست .حالا نمیدونم با توجه به جواب آزمایش خود پزشک زنان اجازه تجویز دارو رو داره یا حتما باید دستور متخصص خون باشه .منم دو انتقال منفی داشتم 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
دکتر خون اول ازمایش مینویسه فکر نکنم بایه جلسه کارت راه بیفته ولی منشیش یه اقای خوبیه من بهش گفتم ...

ممنون میشم عزیزم اگر بپرسی .حالا خودم هم سعی میکنم فردا با قسمت کارشناسی تماس بگیرم ببینم نظرشون چیه

ممنونم از توضیحاتت عزیزم .من نه خودم رفتم یه سری آزمایش انعقادی انجام دادم و همینطور ژن mthfr   ...

میخای حالا روزی که میای یه نوبت دکتر خونم بگیر که اگه گفتن باید بری دیگه درگیر وقت گرفتن نشی