2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044402 بازدید | 684385 پست
یعنی الان که مثبت شدید انتقال پنجمتونه؟

بله عزیزم... 💙

دیگه تو این راه باید کفش اهنی بپوشی و ناامید نشی.. چون واسه خودش هفت خوانِ رستمیه این آی وی اف و انتقال... دیگه این آخریا واقعا خسته شده بودم و کار هرروزم این شده بود که کبودیای روی شکم و نافم رو هرروز کنار پنجره با گریه به خدا نشون بدم و ازش تمنا کنم به خستگیای روح و جسمم رحم کنه..

من که هنوز خوان اولم و محتاج دعام. ولی از صمیم قلب آرزوم اینه که هیچ زنی در حسرت مادرشدن نباشه.💙

یا رب نظرِ تو برنگردد؛ برگشتنِ روزگار، سهل است...
بنطرتون جداگانه بخرم بهتره؟ یا اووبوست رو‌بخرم قویتر هست؟

اوابوست ٤ عددش ٢٠٠٠ ميلي گرم myo inositol داره كه كافي نيست (دوز myo inositol روزي ٤٠٠٠ ميلي گرم است )

اگه اوابوست بخوريد بايد روزي يه ساشه اينوفوليك هم بخوريد و ملاتونين هم توش داره و لازم نيست اما بقيه را بايد جدا بخوريد چون مقدار كيوتن اش هم خيلي كمه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان من امروز روز ٥ انتقالم هست كه ترشح هاي قهوه اي دارم. پارسال هم همين مشكلو داشتم و منفي شد. ميخواستم ازتون بپرسم دوستي بوده كه مثل من باشه و جواب مثبت گرفته باشه؟

پونه جان شما قبل آزمایشت بی بی چک هم زدی؟

رهاجان میدونی چیه؟ من فکر میکنم اگر قبل آزمایش بی بی میزاشتم مثل چهارنوبت قبلیم، خیلی زود دچار یاس میشدم و ادامه داروها و امپولام رو با ناامیدی و بی رمقی استفاده میکردم و این بدترین ضربه روحی میتونه باشه واسه ما انتقالیا.

اضطرابِ انتظار رو؛ تا روز ازمایش ترجیح دادم تا اینکه بی بی بزنمو بخوره تو ذوقم. خیلی خودمو کنترل کردم که بی بی نزارم و نزاشتم. بعدش که مثبت شد از ذوقش گذاشتم💙

انشالله به زودی برای شما💙

یا رب نظرِ تو برنگردد؛ برگشتنِ روزگار، سهل است...
اوابوست ٤ عددش ٢٠٠٠ ميلي گرم myo inositol داره كه كافي نيست (دوز myo inositol روزي ٤٠٠٠ ميلي گرم است ...

عزیزم شما اطلاعی در مورد ژن mthfr داری ?

برای من نوشته c_c۶۷۷ هموزیگوت 

1298 a/c هتروزیگوت  

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

عزیزم شما اطلاعی در مورد ژن mthfr داری ?

برای من نوشته c_c۶۷۷ هموزیگوت 

1298 a/c هتروزیگوت

@زینبی_بابا    

فکر کنم pai1هم مشکل داره ،زینب جون خیلی نگرانم کرده 😢درمان داره ؟ 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
پس چجوری بود؟شانسی دوتاش گرفت؟    

والله به دكترم گفتم با سونو انتقال بده گفت من خودم ميدونم كجا بذارم نيازي نيست ديگه تبحر بود شانس بود خدا ميدونه😁

خداياشكرت....❤️