2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044598 بازدید | 684400 پست
طبیعیه منم با سه چهار روز تاخیر شدم گرمی بخور

گرمی مثل چی ؟ 

من از دیشب علائمشو دارم سمپ چپ رحمم یکم درد میگیره عصبی شدم زیاد گریه میکنم اینا علائم پریودیم هست ولی نمیشم 😭😭

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گرمی مثل چی ؟  من از دیشب علائمشو دارم سمپ چپ رحمم یکم درد میگیره عصبی شدم زیاد گریه میکنم این ...

چای دارچین، زعفرون دم کرده، جوشونده عرق زیره سبز

حساس شدی حالا اونم ناز می‌کنه منم دقیقا همین طور شده بودم

🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿سلام دوستان من تو اردبیهشت پانکچر شدم الان منتظر دومین پریودیم هستم که ب ...

سلام من دومین پریودم چهل و پنج روز طول کشید. اصلا دنبال این نباش بعد از پانکچر زودتر پریود بشی، اجازه بده روند طبیعیشو طی کنه. چون تاخیر طبیعیه

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
چای دارچین، زعفرون دم کرده، جوشونده عرق زیره سبز حساس شدی حالا اونم ناز می‌کنه منم دقیقا همین طور ش ...

اره فکر کنم . ممنون بابت توضیحت

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 
سلام من دومین پریودم چهل و پنج روز طول کشید. اصلا دنبال این نباش بعد از پانکچر زودتر پریود بشی، اجاز ...

😭😭😭😭😭😭😭😭😭 واااای ولی من این دومین پریودیم هست اولی رو ۸ روز بعداز پانکچر شدم

فدات.برات دعا میکنم تو هم دعام کن.

حتما عزیزم 🤲🤲❤❤❤

سلام من دومین پریودم چهل و پنج روز طول کشید. اصلا دنبال این نباش بعد از پانکچر زودتر پریود بشی، اجاز ...

نترسون منو 😭😭😭

فدات.برات دعا میکنم تو هم دعام کن.

شما برای دومین پریودتون ال دی یا قرص دیگه ایی خوردین ؟ 

من هیچی نمیخورم 

سلام زینبی جون خوبی عزیزم؟ همون روزی که دکتر عفونی مرخصم کردم دکتر زنان اورژانسی عملم کرد بخاطر قند ...

عزیزم مطمئنم باش بعدازهرسختی آسونی هست الان بعداززایمانت کسی پیشت نیست؟ تنهایی گلم؟ انشاالله که گل پسری هم زودمیادتوبغل مامانش

کدوم دکترسزارینت کردبیمارستان رازی بودی؟

سلام بچه ها یکسال پیش می خواستم ای وی اف کنم کرونا اومد نشد حدودا البته یکسال و خورده ای هست آذر سال 98 بود بیمار دکتر نصر بودم الان میگن خودش نیست تیمش هست کسی می تونه راهنماییم کنه

الهی به سلامتی بری انتقال بدی عزیزم و پسر قشنگت تا همیشه کنارت بمونه❤💛💚🧡💜خدا پشت و پناهتون

ممنون از دعای قشنگت عزیزم، انشاءالله به زودی قسمت خودت شه بری انتقال بدی و دامنت سبز شه گلم  

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
شما برای دومین پریودتون ال دی یا قرص دیگه ایی خوردین ؟  من هیچی نمیخورم

من پریود بعد پانکچر نرفتم پیش دکتر پریود بعدش که رفتم دکتر بهم ال دی داد باز یه ماه ال دی خوردم بعد رفتم سیکل انتقال