2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044668 بازدید | 684402 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون از جوابت عزیزم اما قرص پروبیوتیک چندماهه مصرف میکنم همش خونه میمونم و لباس زیر نمیپ ...

خوردن آب ومایعات در بارداری خیلی مهمه خصوصا برای دوستان ای وی افی که دارو هم زیاد مصرف میکنن

بچه ها من روز انتقال چندتا بطری آب خوردم ولی مثانه ام خیلی پر نبود از خانومی که تو اتاق عمل بود پرس ...

سلام گلم... والا به ما که گفتن بهتره مثانتون اونقدی باشه که بعدش خیلی احتیاج به تخلیه نداشته باشید. یعنی نیمه پر و یا کمتر. ولی خالی نباشه.

اصلا هم تاکید رو پربودن مثانه نداشتن.

یا رب نظرِ تو برنگردد؛ برگشتنِ روزگار، سهل است...

🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿سلام دوستان من تو اردبیهشت پانکچر شدم الان منتظر دومین پریودیم هستم که بعدش برم برای انتقال توروخدا راهنماییم کنید چی بخورم زودتر پریود شم دو روزه عقب انداختم 

اصن کسی بوده دومین ماه پریود بعد پانکچرش با تاخیر باشه ؟ 

چیکار کردین توروخدا بگین تا منم زودتر پریود بشم 

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 

@زینبی_بابا    

سلام زینبی جونم خوبی ایشالله؟عزیزم من رفتم پیش دکتر عارفی بهم یه سری آزمایش داد بی زحمت میشه ببینی این ازمایشها کامله؟راستی چون شک کرد به ادنومیوز یه ازمایش هم مال اونه ...میدونی کدومشونه؟

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
بنظرم موثره مخصوصا روی آقایون تاثیر داره چون اسپرم yشون زیاد میشه‌ کاسنی خیلی برا مردا خوبه شوهر من ...

شوهرم ازنظرتغذیه هیچی رعایت نکردخوراکش مثل همیشه بود.ولی من ازدوماه قبل تخمک کشی روزی یه لیوان شیروتخم مرع ونبات میخوردم حالانمدونم جنین پسرتوشون هست یانه خدامیدونه

اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم.
عزيزدلم كافيه اراده كني مطمئن باش پايين مياد منم حرف خودتو ميزدم ولي اراده كردم شد من ١٢٢ كيلو بودم ...

واووو چه عالیی ایول داری تودختر. من قبلا65بودما خیلی بی اراده شدم بایدارداموتقویت کنم🙂

🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿سلام دوستان من تو اردبیهشت پانکچر شدم الان منتظر دومین پریودیم هستم که ب ...

زعفرون بخور.افتیمون دم کن بخور.بزاربدنت طبیعی پیش بره دیرنمیشه باورکن اینطوری به خودت صدمه میزنی

اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم.
عزیزم رویان بودم. دکترم مصطفایی بود اما نوع انتقالم رو دکتر محیطی برام تو پرونده نوشت.  خوزستا ...

عزیزم اول ازهمه تبریک میگم بابت قدم نورسیده خوش قدم باشه انشالله بعدم می‌دونم توشرایط سختی هستی ولی این سختیاتموم میشه فقط ی کم صبوری میخواد انشالله سالهای سال درکنار همسرت وگل پسرت شادباشیدوسلامت وفسقلیهای دیگه به جمعتون اضافه بشه

زعفرون بخور.افتیمون دم کن بخور.بزاربدنت طبیعی پیش بره دیرنمیشه باورکن اینطوری به خودت صدمه میزنی

ممنون عزیزم افتیمون چیه ؟

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته