2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044717 بازدید | 684407 پست
سلام مشکل منم دقیقا مثل مشکل شماست بچه دارین شما؟چند سالتون ؟تو چه مرحله ای هستین ؟ببخشیدا میخوام بب ...

سلام عزیزم بچه ندارم ۳۲ سالمه

اردیبهشت پانکچر کردم دکتر معتقده که جنینو فریز انتقال بده ۳ روز بعد پانکچر عادت شدم رفتم سونو دکتر ۱۵تا ال دی برام  نوشت قرص ویتامین فومبرا یه امپول واریوپپتیل که روز ۲۱ قاعدگی زدم هرشب قرص آ اس آ داروی دیگه ای ندارم

الانم منتظرم که عادت بشم برم برای سونو که اگه خدا بخواد وارد سیکل انتقال بشم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانوما. خوبین؟ من ۷ساله اقدامم تنبلی تخمدان دارم به اصطلاح پلی کیستیکم دکتر زیاد رفتم ، یه ...

انشالله که به زودی مامان بشی گلم. ولی اینجا هر کسی با یه دکتری مامان شده فقط چند دکتر خاص نیستن. تهران مراکز خوبی داره دکترای خوبی داره یکی میره مطب یکی میره مرکز حالا ممکنه هر کدوم یه جور راضی یا ناراضی باشن. 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
نمیدونم همه چیز خوب بودقلبم داشت یه دفعه به خون‌ریزی شدید افتادم 😔

متاسفن عزیزم انشالله که خدا هرچه زودتر یه نی نی ناز بهت بده و جاشو برات پر کنه 

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
انشالله که به زودی مامان بشی گلم. ولی اینجا هر کسی با یه دکتری مامان شده فقط چند دکتر خاص نیستن. تهر ...

ممنون عزیزم. منم قصدم این بود که بچه ها ، چند تا مرکز خوب بهم معرفی کنن

فرزندم را نذر یاری قیام تو میکنم،او را برای ظهور نزدیکت برگزین و حفظ کن💜 بالاخره خدای مهربون به منم یکی از فرشته هاشو داد. پسر قشنگم نه من تو رو دیدم نه تو منو ، ولی روزی که همو ببینیم قطعا منو میشناسی ، صاحب صدایی رو که هر لحظه قربون صدقه ت میره و برات لالایی میخونه ، کسی که ۷ساله شب و روزش تویی. سپردمت به اون خدایی که تو اوج ناامیدی تو رو بهم داد.  مرسی که اومدی💚  ای آن که دوست دارمت اما ندارمت.بر سینه میفشارمت اما ندارمت.. ای آسمان من که سراسر ستاره ای.تا صبح میشمارمت اما ندارمت.درعالم خیال خودم چون چراغ اشک.بر دیده میگذارمت اما ندارمت.میخواهم ای درختِ بهشتی ،درختِ جان.در باغ دل بکارمت اما ندارمت..میخواهم ای شکوفه ترین ،مثل چتر گل.بر سر نگه دارمت اما ندارمت💔 إِنَّ مَعَ العُسرِ يُسرًا(آری) مسلّماً با (هر) سختی آسانی است، ۲8)يَا عِمَادَ مَنْ لا عِمَادَ لَهُ يَا سَنَدَ مَنْ لا سَنَدَ لَهُ يَا ذُخْرَ مَنْ لا ذُخْرَ لَهُ يَا حِرْزَ مَنْ لا حِرْزَ لَهُ يَا غِيَاثَ مَنْ لا غِيَاثَ لَهُ يَا فَخْرَ مَنْ لا فَخْرَ لَهُ يَا عِزَّ مَنْ لا عِزَّ لَهُ يَا مُعِينَ مَنْ لا مُعِينَ لَهُ يَا أَنِيسَ مَنْ لا أَنِيسَ لَهُ يَا أَمَانَ مَنْ لا أَمَانَ لَه خدايا بلاء عظيم گشته و درون آشکار شد و پرده از کارها برداشته شد و اميد قطع شد و زمين تنگ شد و از ريزش رحمت آسمان جلوگيرى شد و تويى ياور و شکوه بسوى تو است‏ و اعتماد و تکيه ما چه در سختى و چه در آسانى بر تو است
ممنون عزیزم. منم قصدم این بود که بچه ها ، چند تا مرکز خوب بهم معرفی کنن

مام. ابن سینا. رویان. ولی من خودم رفتم ابن سینا و راضی نبودم حالا جای دیگه میرم اما خیلیییا ابن سینا مامان شدن. آره خوب تحقیقاتو بکن که با خیال راحت بری جلو 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
دكتر من تركيبي ميده روزي ٢ شياف ميده و هر سه روز يكبار يه امپول  خودش موقع انتقال شياف هم گذاش ...

من امپول روزی دوتا داشتم ولی گفتم شیاف بده گفت کمه روزی دوتا شیاف بزارم دوتاهم دوفاستون بخورم.اگه تاثیرش بیشتره پس چرا برامن اینجوری گفت ازمایش هم نداشتم ولی بعًیا فقط دوفایتون یا فقط شیاف دارن.میدونین برچه اساسی مقدارشو میگن؟

یا رب العالمین
پایین میاد فقط باید اراده کنی و بخوای من از ۹۰ رسیدم ۷۶

ممنون میشم منم تگ کنین  

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
چه عالی بدنت سریعتر پاکسازی و رفرش میشه منم ۱۸ هم صبح ک پروژسترون زدم دیگه بعدش هیچی مصرف نکردم از ...

نه ربطی نداره من بعد قطع پروژسترون فرداش پریود شدم کل دوره لک دیدم ۲۰ روز گذشته دوباره پریود شدم جالبه استرادیول نداشتم فقط شیاف پروژسترون داشتم.  نی نی سایت من قطع میشه 

خدایا شکرت
سلام دوستای گلم، انشاءالله فردا انتقال جنین دارم، خیلی التماس دعا دارم      

ان شاالله به سلامتي كنجداتو با خودت مياري و نه ماه بهت ميچسبن😍 فقط خيلي ريلكس و شاد باش🌷

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️