2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044779 بازدید | 684410 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

@مامانو_سوفی     سلام عزیزم خوبی؟عزیزم آخرین بار گفتی که باید دوماه برا عفونت دارو بخوری ...

مرسی عزیزم از احوالپرسیت

من بعد از عمل هیستروسکوپی خیلی کیج بودم درست نفهمیده بودم دکتر چی گفته، فقط هفونت رو یادم مونده بود

هفته پیش رفتم دکترم رو دیدم گفت چسبندگی و عفونت دیده وقتی هیسترو کرده

گفت دو ماه استروژن مصرف کنم و آخرای ماه دوم برم دوباره هیسترو بشم

اگر همه چیز خوب بود، سیکل انتقال رو شروع کنم

نمیدونم چیکار کنم چسبندگیم خوب بشه

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
سلام مامان عزیز. شکر خوبیم. از شما و دردونه هات چه خبر؟  انشالله همه چی روبراهه!  زایمان ...

خدا رو شكر عزيزم ما هم خوبيم ، بله عزيزم پسر كوچيكم تقريبا ٥ ماهه هست . ان شا الله قسمت همه دوستان از اين روزهاي سخت شيرين بشه .

من بعد مثبت شدنم همش ترشح سبز دارم خیلی استرس دارم

دکترم شیاف ۳تایی‌کلیندا تجویز کرد اما فقط چندروز فایده داشت الان بازم گفته شیاف استفاده کن میدونم باز تاثیر نداره

کسی میدونه این ترشح سبز چیه

من خیییلی بهداشت رعایت میکنم نمیدونم این از کجا برا من میاد

سلام عزیزم خداروشکر 😍 منم امروز روز نهم پریودم بود رفتم پیش دکتر دارو داد و  گفت پریود شدی بیا ...

انشالله به سلامتي نتيجه بگيريد ، خيلي عاليه ، براي انتقال اينا را بهتون دادن ديگه ؟ 

مرسی عزیزم از احوالپرسیت من بعد از عمل هیستروسکوپی خیلی کیج بودم درست نفهمیده بودم دکتر چی گفته، فق ...

دكتر گفت بايد چيكار كنيد ؟ چسبندگي را مگه حين هيستروسكپي باز نمي كنن ؟ 

بچه هاجونم جواب آزمایشم اومده💙 این لحظه ی قشنگ رو واسه تموم خانومای منتظر سرزمینم آرزو میکنم💙 خی ...

مبارک باشه گلم

استراحت کن میره بالا

جنین های اینطوری نسبت به طبیعی ها کند رشد ترن به خاطر همین با استراحت بیشتر بالاخره بتات لالاتر هم میره اینو دکترم بهم گفته بود.

خیلی خوشحال شدم

مرسی عزیزم از احوالپرسیت من بعد از عمل هیستروسکوپی خیلی کیج بودم درست نفهمیده بودم دکتر چی گفته، فق ...

سلام‌‌عزیزم‌خوبی

میگم‌منم‌چندماه‌پیش‌هیستروشدم‌مثل‌شماچسبندگی‌داشتم‌و

عفونت..برامن‌یه‌ماه‌استرادیول‌دادبا۱۰تاپروژسترون

گلم‌براعفونت‌چه‌دارویی‌دادبهت؟

عفونت‌من‌‌ازپاتولوژی‌‌مشخص‌شد..براشماچی؟

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻

سلام‌وصبح‌بخیربه‌‌خواهرای‌گلم

عزیزان‌شماتاحالا‌رحم‌کج‌شنیدین‌..مثلا‌بگن‌رحم‌به‌سمت‌راست‌چرحیده..من‌متاسفانه‌رحمم‌به‌سمت‌چرخیده.

باعث‌شده‌دهانه‌رحمم‌تنگ‌بشه..کمردرد‌هم‌دارم

مخصوصا‌‌صبح‌هادردازخواب‌بیدارم‌میکنه..

نمیدونم‌چیکارکنم‌..به‌نظرتون‌درمانی‌داره..میشه‌بالاپراسکوپی

درستش‌کرد.

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻