2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
اخه اسپرم بیضه دکترم گفت سخت تر میگیره من دیکه جنین ندارم دوبار تخمک گیری کردم سخته دوباره همه راهها ...

الان انتقال دادی؟ 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام تورك آناي عزيز ، چطوري خانم ؟ فرشته هات خوبن ؟

سلام مامان عزیز. شکر خوبیم. از شما و دردونه هات چه خبر؟ 

انشالله همه چی روبراهه! 

زایمان کردی درسته؟ 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خانما شیاف را که میزارم سریع اب میشه خارج میشه لباسم کثیف میشه بهم گفتن واژینال بزار.فرقی داره واژین ...

عزیزم اگه حداقل نیم الی یه ساعت دراز بکشی جای نگرانی نیست.... 

مهم جذب دارو هست. اونی که دفع میشه جای نگرانی نداره.... 

بله دوشنبه دوتا۳روزه bc انتقال دادن برام

پس عزیز دلم برو حالش رو ببر و بگو من مامانم..... 

چه معنی داره الان به گرید فکر کنی؟ 

خدا بخواد اصلا به گرید نیست.... 

با گرید سی هم مامان داشتیم..... 

خانما شیاف را که میزارم سریع اب میشه خارج میشه لباسم کثیف میشه بهم گفتن واژینال بزار.فرقی داره واژین ...

حتما بايد واژينال بزاريد و عميق

من از اين سرنگ هاي مخصوص كرم هاي واژينال از داروخانه گرفتم و شياف را توي اون ميزارم و اينطوري خيلي راحت شدم هم دست نمي خوره و احتمال عفونت از بين ميره و هم راحت ميشه عميق گذاشت ، بعد از اينكه شياف را گذاشتيد بايد ٥ دقيقه دراز بكشيد كه جذب بشه و ديگه توي لباس زير نمي ريزه و اگه بعد از اون مقداريش با دستشويي رفتن دفع شد اشكالي نداره 

حتما بايد واژينال بزاريد و عميق من از اين سرنگ هاي مخصوص كرم هاي واژينال از داروخانه گرفتم و شياف ر ...

من بادستوودستکش میزارم درحدی که بالابره ازاون اپلیکاتور پمادا دارم میترسیدم زیادی بالابره گفتم براجنین خطر داره  

ولی بعدش حداقل دوساعت خوابیدم همونجور که خوابیدم میفهمم خارج میشه دیشب که گذاشتم تا صبح خوابیدم ولی حتی به شلوارمم لکش معلومه دیگه نمیدونم چکارکنم

یا رب العالمین
حتما بايد واژينال بزاريد و عميق من از اين سرنگ هاي مخصوص كرم هاي واژينال از داروخانه گرفتم و شياف ر ...

عزیزم واژینال و مقعدی هر دو میشه من واژینال میذاشتم..... 

عزیزم پنج دقیق دراز کشیدن کافی نیست حداقل نیم ساعت دراز بکش که جذب بشه پروژسترون.... 

من خودم با دست میذاشتم یعنی دستکش یکبار مصرف دست میکردم که هم بهداشتی باشه هم مجبور نشم بعدش بلند بشم. 

بعد جذب دارو حتما مومش دفع میشه و طبیعیه و جای نگرانی نداره.... 

عزیزم من که بچه اولم اونجوری شد کلا تو هفته سی تا سی و چهار زایمان خوب نیست معمولا بچه ها نمیمونن... ...

عزیزم چرا میکرو؟مشگلتون چیه؟

شکر خدا برای دختر گلت.خدا براتون نگه داره

😉

من بادستوودستکش میزارم درحدی که بالابره ازاون اپلیکاتور پمادا دارم میترسیدم زیادی بالابره گفتم براجن ...

عزیزم نگران خارج شدنش نباشین..... 

اونی که خارج میشه دارو نیست که اون نگهدارندشه.....

باید خارج بشه دیگه اون که جذب نمیشه..... 

اونی که باید جذب بشه جذب شده تو اون مدتی که دراز کشیدی.... 

سلام دوست جونم💙 خوشحالیم قابل توصیف نیست بعد این همه سال.. فقط دعا کن برام بمونه... قسمت همه چشم ا ...

ان شاءالله سالم وصالح برات میمونه عزیزم.منم ۱۰سال شده ان شاءالله  بادعای شماعزیزانم ولطف خدای مهربون ماهم مورد عنایتش قرار بگیریم.    

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد