2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044819 بازدید | 684413 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به من علیرضایی‌گفت انتخاب باخودت .ولی من چون ازبچه ها شنیدم لاپرا ذخیره رو میاره پایین نگهداشتم اول ...

منم دقيقا 

خود عليرضايي به من گفت اينو 

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦
عزیزم شما چی کار کردید  لاپارا و هیسترو انجام دادید یا نه؟؟

من نه هنوز ميخاستم با سربازي اين هفته انجام بدم عليرضايي گفت صبر كن پانكچر شو بعد انجام بده. 

بله صارم انجام میدم  هردو با هم  دیگه سپردم به خدا  همش میگم شاید اگر قبل از انتقا ...

آره ان شالله اينبار كه انجام بدي قطعا مثبتي. 

يكي از بچه ها هم قبل انتقالش هيسترو و لاپارا شد ماه بعدش مثبت شد. خيالت راحت . علت منفي شدنت از بين ميره و مثبت ميشي قطعا 

به جای انوکساپارین میشه در حد یکی دو روز اسپرین خورد؟؟ انوکسا ندارم و باید نسخه بگیرم بدون نسخه نمی ...

نه عزیزم

من از هماتولوژیست پرسیدم گفت این دو تا تاثیرشون متفاوته

آسپرین اثرش روی پلاکت خون هست. مانع فعالیت پلاکت ها میشه و از لخته شدن خون جلوگیری میکنه

ولی انوکسا مربوط به فاکتورای انعقادی خون

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
بله من امروز كه ميشد ٧ هفته و دو روز رفتم و قلب ديده شد خدا رو شكر 

سلام عزیزم خداروشکر 😍 منم امروز روز نهم پریودم بود رفتم پیش دکتر دارو داد و  گفت پریود شدی بیا 

داروهامم 

اسپرین 

ال ارژنین 

ویتالی تون 

پروپرانولول 

و. قرص زیر زبونی ملاتونین 

خوبه همینا ؟؟؟ 

ملاتونین و پروپرانولول رو گفت استرس داری منم گفتم اره داد میگم بد نباشه اینا ؟؟