2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684424 پست
نه هیچی نگفت آخر گفت همه چی خیلی خوبه حالا شک کردم میگم نکنه گفت ۹.۸ من اشتباه شنیدم اخه دکتر خیلی ی ...

شاید اشتباه شنیدی. چرا خودتو اذیت می کنی در هر صورت الان کاری از دستت برمیاد؟

خدایا شکرت
اره اینو خودم چندبار خوندم یه جاش میگه ریسک نداره چون همه اون زنای تحت کنترل 2 هفته بعد تزریق واکسن ...

عزیزم ان شالله خدا حودش حافظش باشه تو هر بارداری ممکنه ۵ درصد اشکال ژنتیکی باشه. ولی اینهمه بچه سالم بدنیا میاد. از بخواه نگهدار تو و بچت باشه

خدایا شکرت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم سه بار انتقالی که دادی از یه پانکچر بود؟ گریدهای جنینات چی بودن و شرایطت دفعه سوم با بقیه انتق ...

نه دفعه اول سه تا جنين داشتم از ٨ تا فوليكول، جنين هام گريدشون c و ab بود. دفعه دوم كه يكسال بعدش بود هايپر شدم ولي انتقال دادم چون هيسترو و خراش انجام داده بودم، حيف بود يه جورايي😉 دفعه سوم از همون جنين هاي پانكچر دوم بود كه فريز بودن و هچينگ دادن و آمپول gcsf زده بودم و دكتر خيلي از تقسيم سلوليشون راضي بود، جوري كه گفت ايندفعه بايد بگيره ها. ايندفعه پردنيزولون به داروهام اضافه شد. و اينكه ايندفعه پاهام و شكمم رو گرم نگه داشتم بعد از انتقال، دائم جوراب پام بود و روي شكمم پتو بود، چون آنا جون گفت طبعش سرد بوده شكم و پاهاش رو گرم نگه ميداشته. و ايندفعه فقط سعي كردم سه روز اول استراحت باشم و بعدش ديگه كم كم راه ميرفتم داخل خونه ولي دولا راست نميشدم اصلا.

ان شاالله به زودي خبر مامان شدنت رو بهم ميدي🥰

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
سلام دخترا صبح قشنگتون بخیر ،من می‌خوام تمام راهکارهایی که میدونین و بلدین برای جلوگیری از یبوست بگی ...

سلام عزيزم ميوه هاي فصل ملين هستن خداروشكر. ولي من خودم گلابي يا خيس كردن آلو خورشتي داخل آب برام عاليه. سالاد و روغن زيتون هم خوبه. ناشتا آب ولرم بخور. و اينكه كمي پياده روي داخل خونه هم خوبه. انجير هم دوستان ميگفتن خوبه ولي من خودم تجربشو ندارم. 

دكترم گفت اگه طبيعي نشد، شربت لاكسي ژل بخور با آب فراوان.

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
سلام دخترا صبح قشنگتون بخیر ،من می‌خوام تمام راهکارهایی که میدونین و بلدین برای جلوگیری از یبوست بگی ...

عزیزم چاره اش فقط انجیر خشکه....هر روز حدود ده دوازده تا بخوری دیگه مشکل نخواهی داشت.

من یبوست شدید دارم.هیچی بهم کارساز نیست.از بعد از انتقال که اینا رو میخورم یکبار هم مجبور نشدم به خودم فشار بیارم خدارو شکر.

حتما امتحان کن

سلام به همه دوستان

من قبلا در یه مرکز دیگه دوبار انتقال منفی داشتم.او بخاطر همین از مهر بخاطر دکتر  نصر مام رو انتخاب کردم(از همه نظر هم بررسی کردم)

الان میخوام در مام دوباره شروع کنم.

بنظرتون الان که دکترنصر خودش ویزیت و‌پانکچر نمیکنه،من این  مرکز رو برم؟

شما راضی هستید؟

و اینکه بنظرتون اگر حدود ۲-۳هفته قبل شروع سیکل داروی تقویتی بخورم کافی هست؟

یا باید چند ماه بخورم؟

چون دکترها بهم گفته زودتر سیکلت رو آغاز کن

سلام دوستای عزیزم کسی تا حالا چسبندگی داخل رحم داشته؟ باردار شدین با چسبندگی؟

سلام عزیزم خوبی کم پیدایی 

چه خبرا چیکار کردی ؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
سلام عزیزم چرا امروز آزمایش دادم قسمتم نشد مرسی یادم بودی😘😘

فرزی جان میدونم سخته ناراحتی داره غصه داره خودم تجربش کردم اغلب بار اول منفی میشن انشاالله به زودی مامان بشی عزیزم 

بازم جنین داری؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
سلام عزيزم ميوه هاي فصل ملين هستن خداروشكر. ولي من خودم گلابي يا خيس كردن آلو خورشتي داخل آب بر ...

ممنون جونم پیاده روی همیشه دارم میوه ها آلو پس بگیرم ،روغن زیتون هم خیلی کم استفاده میکنم پس استفاده میکنم ،اما من کم سود و اینا استفاده میکنم ممکنه از اون باشه ممنون گلم یه دنیا😘😘😘😘

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
عزیزم چاره اش فقط انجیر خشکه....هر روز حدود ده دوازده تا بخوری دیگه مشکل نخواهی داشت. من یبوست شدید ...

انجیر و خیس میکردی چند مدت شکر خدا مشکل نداشتی آره من خیلی سختمه برا اجابت مزاج ،انشاالله نتیجه گرفته باشی میبوسمت یه دنیا‍😘😘😘😘

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

سلام عزیزم .صبح شما هم بخیر .اول از همه صبح ها یه لیوان آب ولرم ناشتا بخور .در طول روز ۸ لیوان آب بخور .سالاد کاهو به همراه روغن زیتون ویا اینکه روغن زیتون رو بریز رو غذا بخور .آلو خیس شده و انجیر خیس شده هم خوبه بخوری .کیوی هم همینطور .شربت لاکسی ژل هم خوبه 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
ممنون جونم پیاده روی همیشه دارم میوه ها آلو پس بگیرم ،روغن زیتون هم خیلی کم استفاده میکنم پس استفاده ...

آلوسیاه ندیدم اومده یانه ولی اگه هست بخور توت هم خیلی خوبه انجیرهم بخیسون وبخور با ابش

یا رب العالمین