2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044863 بازدید | 684416 پست
سلام عزيزم كلا شانس بارداري هر دفعه ٣٠ تا ٤٠ درصد هست. من دفعه سوم مثبت شدم. شوهرت حتما برن پيش اورو ...

عزیزم سه بار انتقالی که دادی از یه پانکچر بود؟ گریدهای جنینات چی بودن و شرایطت دفعه سوم با بقیه انتقالات چه فرقی داشت؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قربونت عزیزم ممنون یکشنبه چک کرد۸/۵بود پنج شنبه انتقال داد  آمپول پروژسترون و شیاف پروژسترون ...

عزیزم این امپول رو به منم داده گفته روز انتقال بزنم به شما کی تزریق کردن امپول gcsf رو منظورمه 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
واقعیتش خیلی استرس داشتم برا انجامش زن داداشم ی راهی گفت که خیلی راحت بود برام . سیب زمینی رو حلقه م ...

یعنی چوب کبریت رو میزنیم رو حلقه سیب زمینی میزاریم رو شکم روشنش میکنیم لیوانو وارونه میذاریم روش😉

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
اره خدایی اینسری که بیچاره میگفت بابا یه نفرم این ناهنجاریو نداشته دنبال چی میگردی گفت بیا برو ببین ...

الهی شکر قربونت برم🥰🥰🥰🥰

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
سلام عزیزم من اول کلینیک آندومتریوز ابن سینا ویزیت شدم  اونجا دکتر پادمهر تشخیص آندومتریوز دا ...

مرسی عزیزم واقعا لطف کردی که راهنماییم کردی . خدارو شکر که عمل نخواستی . خواهرم بعد سزارین این مشکل براش درست شد . یکبار عمل کرد جدار شکمشو . اون درست شد . الان مثانه رو درگیر کرده . امروز خیلی تماس گرفتیم که از دکتر ربانی نوبت بگیریم اصلا جواب ندادن . منشی دکتر آصف جاه گفته اول باید بره با ربانی ویزیت شه . خواهرمم حالش خوب نیست ‌ واقعا نمیدونم چطور باید نوبت بگیرم  براش . تو بیمارستان لاله هم وقت میدن ؟

خدای من خدای معجزه هاست . 
ناهنجاریاش نابینایی و ناشنوایی که تو هیچ سونویی معلوم نمیشه میگه باید به دنیا بیاد بعد مشخص میشه یا ...

نیلدا جون یکی از اشناهای ما باردار بود ، نمیدونست بعد از چند بار سقط بی دلیل . این میره شمال خونه ی مادرش ماه دوم بارداری ، که آبله مرغون میگیره . فت هر دکتری که رفتم بدون مکث نامه ختم بارداریو بهم دادن . ولی این خیلی مصمم بود برای نگه داشتنش ، یه آزمایش داد که فرستادن آلمان ،جوابش اومد بچه سالم بود . خدارو شکر الان یکسالشه . ببین نمیشه آزمایش بدی ؟ با چندتا دکتر مشورت کن

خدای من خدای معجزه هاست . 
یعنی چوب کبریت رو میزنیم رو حلقه سیب زمینی میزاریم رو شکم روشنش میکنیم لیوانو وارونه میذاریم روش😉

اره . خدا کنه اثر گذار باشه. یکم نگران دردای زیردلمم. گفتم بپرسم اینجا ببینم کسی انجام داده و طبیعیه یا نه. از ماما هم پرسیدم هنوز جواب نداده

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام چیکا جون خوبی من اصلا خوب نیستم و حال دلم واقعا بده من قرار بود اردیبهشت پریود شم و برم دوبار ...

سلام به همه دوستان ، دوست عزيز اتفاقي پست شما رو ديدم ، خدا رو شكر كه طبيعي باردار شديد ، براي چي اين قدر نگران هستيد.  مطمئن باشيد كه هيچ مشكلي نيست و اصلا خودتون رو نگران نكنيد ، دكتر حنطوش زاده يك بار به يكي از دوستان همين جا هم حرفهاي نا اميد كننده اي زده بود و گفته بود بايد جنينش رو سقط كنه ولي اون دوستمون اين كار رو نكرد و به سلامت هم زايمان كرد ، حالا كه شما هنوز غربالگريها رو انجام نداديد براي اطمينان آزمايش سل فري انجام بديد مطمئنم كه هيچ مشكلي نيست و به سلامت اين هديه خدا رو در آغوش ميگيريد .

سلام عزیزم چرا امروز آزمایش دادم قسمتم نشد مرسی یادم بودی😘😘

متاسف گلم .نمیدونم چی بگم .انشالله که معجزه الهی قسمتت بشه دوستم ❤

فرزی جون نمیخوای اینبار لنفوسیت تراپی انجام بدی ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
سلامتی عزیزم بله انتقال دادم متاسفانه منفی شدم. دوباره شروع کردم سیکل رو انشالله که این بار مامان می ...

انشاالله انشاالله انشاالله

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
براي كيفيت تخمك از سه ماه قبل پانكچر  و براي افزايش ضخامت رحم از يك ماه قبل انتقال

دکتر بهم نداده این جلسه برا خراش میرم ببینم چی میگه

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
عزیزم این امپول رو به منم داده گفته روز انتقال بزنم به شما کی تزریق کردن امپول gcsf رو منظورمه 

معمولا دوساعت قبل انتقال زیرجلدی میزنن به من تجویز کرده یکی دو روز قبل یکی دوساعت قبل انتقال

سلام دخترا صبح قشنگتون بخیر ،من می‌خوام تمام راهکارهایی که میدونین و بلدین برای جلوگیری از یبوست بگین هنوز نرفته انتقال هم رفلاکس معده گرفتم هم یبوست🙏🙏🙏😭😭😭😭